Sport

Momentul perfect pentru ca Mbappe să semneze. Ce promisiune le-a făcut atacantul de la PSG celor de la Real Madrid

Kylian Mbappe le-a făcut o promisiune celor de la Real Madrid. Când este dispus atacantul lui PSG să semneze cu campioana Europei.
31.03.2023 | 14:12
Momentul perfect pentru ca Mbappe sa semneze Ce promisiune lea facut atacantul de la PSG celor de la Real Madrid
Kylian Mbappe le-a făcut o promisiune celor de la Real Madrid. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe are contract cu PSG până în vara anului 2025, însă superstarul se gândește deja la plecare. După ce a încercat în mai multe rânduri să-l transfere pe Mbappe, Real Madrid pare să fi descoperit momentul oportun.

Momentul perfect ca Mbappe să semneze cu Real Madrid

Kylian Mbappe și-a prelungit înțelegerea cu PSG în primăvara anului trecut, atunci când a fost aproape să fie transferat chiar de Real Madrid, principala urmăritoare a vicecampionului mondial. PSG a refuzat pe rând trei oferte venite din partea echipei de pe Santiago Bernabeu de 160, 180 și 200 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Totodată, atacantul francez nu a renunțat la visul de a îmbrăca tricoul lui Real Madrid, anunță presa din Spania, iar Mbappe le-ar fi făcut o promisiune „galacticilor”. Potrivit publicației spaniole AS, Kylian Mbappe vrea să plece de pe Parc des Princes în vara anului 2024, atunci când intră în ultimul an de contract cu campioana Franței.

Astfel, clubul francez este obligat să accepte o sumă de transfer pentru ca Mbappe să nu plece gratis din echipa pregătită de Christophe Galtier un an mai târziu. Ar fi momentul oportun ca Real Madrid să intre pe fir și să-l transfere pe golgheterul Cupei Mondiale din Qatar.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe îi va lua locul lui Karim Benzema la Real Madrid

Totodată, Kylian Mbappe este văzut principalul înlocuitor al lui Karim Benzema în atacul celor de la Real Madrid. Balonul de Aur a ajuns la vârsta de 35 de ani și ar putea face schimbul de generații pe Santiago Bernabeu cu superstarul din atacul Franței.

În tricoul celor de la PSG, Kylian Mbappe încasează un salariu brut de 6 milioane de euro pe lună. Este de departe cel mai mare salariu din rândul jucătorilor din Ligue 1. Totodată, primii 10 jucători din Ligue 1 cu cele mai mari salarii sunt din lotul parizienilor.

ADVERTISEMENT

Pe locul 2, Neymar încasează lunar 3.675.000 de euro, în timp ce podiumul este completat de Lionel Messi. Campionul mondial câștigă un salariu de 3.375.000 de euro pe lună.

PSG nu vrea să-l piardă nici pe Leo Messi

Până la Kylian Mbappe, PSG se confruntă cu probleme în ceea ce privește prelungirea contractului lui Lionel Messi pe Parc des Princes. Starul argentinian mai are contract cu francezii până la finalul lunii iunie. Astfel, în noua propunere pe care o i-o pregătesc lui Lionel Messi, șeicii lui PSG sunt atenți să-i îndeplinească toate dorințele financiare campionului mondial.

ADVERTISEMENT

O revenire a lui Lionel Messi la Barcelona este tot mai vehiculată, deși „catalanii” au în continuare probleme de ordin financiar. Totuși, acest aspect nu stă în calea unei reveniri a lui Lionel Messi în tricoul echipei la care a scris istorie.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,61 este cota pentru „total goluri PSG: sub 2,5” la meciul PSG – Lyon

ADVERTISEMENT