Life

Monica Anghel, impresionată de întâlnirea cu Papa Francisc: “E imposibil să nu te miște și să nu schimbe ceva în tine”

Monica Anghel a avut ocazia să-l întâlnească pe Papa Francisc la Vatican. Cântăreața a fost impresionată de Suveranul Pontif.
20.12.2022 | 00:12
Monica Anghel impresionata de intalnirea cu Papa Francisc E imposibil sa nu te miste si sa nu schimbe ceva in tine
Monica Anghel l-a întâlnit pe Papa Francisc. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Monica Anghel a fost la Vatican, acolo unde a avut ocazia să-l întâlnească pe Papa Francisc. Cântăreața a fost impresionată de această întâlnire.

Monica Anghel l-a întâlnit pe Papa Francisc

Cântăreața a fost impresionată de întâlnirea cu Suveranul Pontif, care a avut loc datorită părintelui bisericii greco-catolice din Oradea, Virgil Bercea. Monica Anghel a învățat un mesaj important de la Papa Francisc.

ADVERTISEMENT

Mi s-a părut extraordinar de impresionant și de profund mesajul pe care l-a transmis Papa Francisc.

A spus că fiecare dintre noi trebuie să facă în așa fel încât să facem tot ceea ce ne stă în putință să ne păstrăm cultura și tradițiile.

ADVERTISEMENT

Pentru că doar așa ne vom putea păstra identitatea.”, a povestit Monica Anghel în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Cântăreața, impresionată de Suveranul Pontif

De asemenea, Monica Anghel a descris în detaliu cum a avut loc întâlnirea cu Papa Francisc. Toată lumea aștepta momentul în care Suveranul Pontif intră în încăpere și se așază pentru a povesti diverse lucruri.

ADVERTISEMENT

Atunci când, în sfârșit, a intrat în cameră, s-a lăsat liniște. Suveranul Pontif a fost foarte “cald și zâmbitor” în momentul în care a dat mâna cu Monica Anghel.

“Am fost într-o încăpere nu foarte mare pentru că nu erau mulți oameni la această întâlnire, eram în jur de vreo 35 de persoane. (…)

ADVERTISEMENT

Și în momentul în care a intrat s-a așternut o liniște…firească. Și în momentul în care am dat mâna cu domnia sa a fost foarte cald și foarte zâmbitor.

Și foarte firesc, pentru că până la urmă despre asta este vorba, să fim noi, să nu credem că suntem mai presus decât alții pentru că nu suntem și să fim recunoscători pentru tot ceea ce suntem și pentru fiecare zi pe care o trăim.”, a continuat cântăreața.

Această întâlnirea i-a schimbat artistei percepția asupra vieții. În momentul în care a dat mâna cu Papa Francisc, Monica Anghel a fost cu adevărat mișcată.

“Realmente, să te întâlnești cu un asemenea om și să simți acea strângere de mână atât de profundă și atât de caldă…e imposibil să nu te miște și să nu schimbe ceva în tine, în percepția ta asupra lucrurilor.”, a mai spus Monica Anghel.

ADVERTISEMENT