Life

Cât de apropiați sunt Monica Anghel și fratele său. Dezvăluirile făcute de artistă: „Asta nu m-a deranjat niciodată”

Monica Anghel a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu fratele său. Alexandru este, la rândul lui, artist și a urcat de mai multe ori pe scenă alături de cântăreață.
30.01.2022 | 19:50
Cat de apropiati sunt Monica Anghel si fratele sau Dezvaluirile facute de artista Asta nu ma deranjat niciodata
Monica Anghel a vorbit despre relația pe care o are cu fratele ei. Sursa foto: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Pe Monica Anghel o cunoaște toată lumea, însă puțini știu că artista are un frate cel puțin la fel de talentat ca ea. Alexandru și-a descoperit pasiunea pentru muzică abia la 27 de ani și de atunci a urcat de mai multe ori pe scenă, alături de sora sa.

Ce relație are Monica Anghel cu fratele său?

Monica Anghel a dezvăluit că ea și fratele său, Alexandru, au o relație foarte apropiată. Cei doi au urcat, adesea, împreună pe scenă și au apărut la mai multe emisiuni televizate.

ADVERTISEMENT

Recent, Monica Anghel și Alexandru au avut un concert în memoria regretatului Puiu Călinescu. Cântăreața a declarat că este extrem de mândră de fratele ei și se bucură că îi poate fi alături.

„El este alături de mine pentru că vom cânta, și împreună, și separat. Mai are de îndeplinit o misiune în această seară, pentru că va fi un moment în memoria lui Puiu Călinescu.

ADVERTISEMENT

Alex a fost invitat cu una dintre creațiile sale, care îl întruchipează pe maestrul Puiu Călinescu. De data asta eu sunt cea onorată și mă bucur extraordinar de mult cu ceea ce face Alex”, a declarat Monica Anghel la Antena Stars, citată de Spy News.

Alexandru Anghel este pasionat de pictură

Înainte de a-și descoperi calitățile vocale, Alexandru Anghel a fost pasionat de pictură. Artele plastice l-au atras încă de la o vârstă fragedă. În prezent, el a avut mai multe concerte alături de sora sa, Monica Anghel.

ADVERTISEMENT

Artista a declarat că mereu le-a făcut plăcere să petreacă timpul împreună și înainte de a fi frați, au fost buni prieteni.

„A început cu pictura mult mai devreme decât am început eu cu muzica. Ieșeam împreună peste tot, dar asta nu m-a deranjat niciodată.

ADVERTISEMENT

Știu că de fiecare dată când voiam să ies afară, trebuia să ies cu Alex. Avem spectacole împreună, emisiuni. Revelionul l-am făcut împreună’.”, a adăugat Monica Anghel.

Alexandru Anghel: „Am descoperit la 27 de ani că pot să cânt”

Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, de la Pro Tv, fratele Monicăi Anghel a declarat că, până la vârsta de 27 de ani, nu a fost conștient de abilitățile sale vocale.

Tânărul a descoperit întâmplător, într-o seară în care a ieșit cu prietenii într-un local de karaoke. Din acel moment, Alexandru Anghel spune că viața i s-a schimbat radical.

„Am descoperit la 27 de ani că pot sa cânt, când am mers la karaoke. Pana atunci nu am cântat niciodată, nici nu fredonam piese. Nici măcar piesele surorii mele. Atunci toată lumea m-a aplaudat.

Mi-a plăcut senzația. Apoi, am venit acasă si i-am spus surorii mele, i-am cerut să mă asculte. Sora mea mi-a zis târziu ‘bravo’. A fost foarte exigentă.”, a dezvăluit Alexandru Anghel.

ADVERTISEMENT