Life

Monica Bârlădeanu, apariție răvășitoare după zvonul că se mărită! Ce vrea să cumpere pentru casa ei și a celebrului Valeriu Gheorghiță

Monica Bârlădeanu a avut o apariție răvășitoare, în urma zvonului că se mărită, căutând profilul corect pentru locuința sa!
05.04.2024 | 15:31
Monica Bârlădeanu, apariție de senzație. Foto: Instagram/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Monica Bârlădeanu, apariție de senzație la un showroom din Capitală! Actrița din filmul „Noaptea lui Vlad”, în care joacă și George Burcea, a ieșit în oraș pentru a se interesa de profilele decorative pentru casa ei!

Monica Bârlădeanu, apariție de senzație, fără iubit, la un showroom din Capitală

Vedeta și-a făcut prezența la un eveniment organizat în Capitală, în seara de joi, 4 aprilie 2024, la Fabrica de Profile. Nu a fost însoțită de partenerul ei de viață, Valeriu Gheorghiță, așa cum multă lume se aștepta, căci artista, după cum se știe, este extrem de discretă când vine vorba despre viața ei personală.

ADVERTISEMENT

Actrița a fost, de altfel, nevoită la un moment dat să dezmintă o controversă legată de relația cu omul care a gestionat campania de vaccinare anti-Covid din România. S-a scris că Valeriu Gheorghiță ar fi căsătorit, lucru complet fals.

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine. Partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit. E liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă. Doar că am acest principiu de care mă țin. Nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățisez tare!”, a transmis, la un moment dat, Monica Bârlădeanu.

ADVERTISEMENT

Monica, în căutarea ornamentelor decorative perfecte pentru casa ei

În urma zvonurilor apărute în presă cum că ar pregăti nunta cu iubitul ei, Monica Bârlădeanu a apărut, însoțită de prietena și PR-ul ei, Aprilia Ivănescu, la unul din cele mai interesante evenimente pentru cei care caută să-și decoreze casa cu stil.

Bruneta a fost extrem de încântată de ”oferta” care i s-a prezentat și n-ar fi exclus să facă niște schimbări prin locuința ei, alegând elementele decorative care i se potrivesc cel mai bine, având în vedere eleganța și rafinamentul de care actrița dă dovadă.

ADVERTISEMENT

La showroom-ul amenajat de Pure-Mess Design, în afară de Monica Bârlădeanu, au fost prezente o serie de alte vedete cunoscute din spațiul mioritic. Printre ele s-au numărat Lavinia Petrea, Mary Oprea, Andra Marinescu, Majda Aboulumosha și Gabriel Coveșeanu.

Monica Bârlădeanu a ascultat cu atenție fiecare cuvânt din prezentarea făcută de Dan Panciu, CEO-ul Fabricii de Profile, semn că are de gând să facă anumite schimbări în căminul pe care îl împarte cu partenerul ei.

ADVERTISEMENT

CEO-ul Fabricii de Profile i-a atras atenția Monicăi Bârlădeanu cu conceptul prezentat

„Misiunea noastră este să creăm o conexiune între spațiul exterior și cel interior. Construim de la 0 elemente arhitecturale, pentru ca tu să poți beneficia de o soluție personalizată.

Începem cu fabricarea de profile decorative pentru exterior și interior. Sfârșim, de cele mai multe ori, cu realizarea de produse unice și inovații tehnice. Sunt produse inspirate de piața locală și de clienții noștri.

Sufletul brandului nostru este preocuparea constantă pentru conturarea personalității spațiului tău. Aducem împreună cele două lumi: creativitatea și tehnologia. Designeri, arhitecți, ingineri și tehnicieni talentați materializează ideile abstracte și oferă soluțiile pe care le cauți”, a declarat Dan Panciu în cadrul evenimentului la care a fost prezentă Monica Bârlădeanu.

Conceptul showroom-ului care a atras vedetele interesate de decorațiuni interioare s-a bazat pe trei termeni esențiali: fluiditate, flexibilitate și experiență. Monica Bârlădeanu s-a integrat perfect în atmosfera dinamică și atrăgătoare care a încurajat explorarea produselor.

La eveniment, Monica Bârlădeanu a avut, așa cum spunea, o apariție stilată! Vedeta nu se dezminte niciodată! A purtat fustă crem, completată de o jachetă de piele și accesorii la gât.

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT