Life

Dana Budeanu, sfat pentru Monica Bîrlădeanu după ce vedeta a fost întrebată dacă e gravidă cu Valeriu Gheorghiță: „Are bani mulți, rezistă!”

Dana Budeanu, ironii la adresa Monicăi Bârlădeanu după ce actrița a fost întrebată dacă este însărcinată cu Valeriu Gheorghiță.
16.01.2024 | 13:31
Dana Budeanu sfat pentru Monica Birladeanu dupa ce vedeta a fost intrebata daca e gravida cu Valeriu Gheorghita Are bani multi rezista
Dana Budeanu a ironizat-o pe Monica Bîrlădeanu. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Directă ca de obicei, Dana Budeanu a făcut noi afirmații despre relația dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Creatoarea de modă a dezvăluit ce viitor crede ea că va avea cuplul și i-a dat un sfat celebrei actrițe.

Dana Budeanu, mesaj pentru Monica Bîrlădeanu

Invitată în cadrul emisiunii Punctul culminant, prezentată de Victor Ciutacu, Dana Budeanu a făcut mai multe dezvăluiri, afirmând chiar că actuala grevă a fermierilor este o „mascarada ce încearcă să se servească pe tavă unei întregi țări”.

ADVERTISEMENT

De altfel, a vorbit și despre relația Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță, despre care de la bun început nu a avut o părere bună. Astfel că acum, după ce actrița a fost întrebată dacă este însărcinată, nu a putut rămâne indiferentă.

„Monico, are bani mulți, read my lips! Rezistă!”, a fost sfatul pe care creatoarea de modă i l-a oferit Monicăi Bîrlădeanu. Mai mult de atât, a încurajat-o să continue relația, tot pentru că ar avea avantaje din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Cât despre o posibilă căsătorie, Dana Budeanu a afirmat că nu-și dorește asta pentru Monica Bîrlădeanu. „Eu nu doresc pentru ea, concubinajul e la fel. Știi ce nu știu? Când s-a făcut plata, când s-au combinat sau după?

Că e vorba și de o plată mare, nu știi dacă a fost lichidare sau nu. Nu există, o să se întâmple milimetric. Viața e frumoasă, merită trăită deci trebuie să se cheltuie, cum vrei să trăiești frumos?”, a declarat Dana Budeanu pentru România TV. 

ADVERTISEMENT

Ține dragostea cont de bani?

Afirmația conform căreia dragostea nu ține cont de bani nu este deloc pe placul creatoarei de modă. În plus, Dana Budeanu consideră că Monica Bîrlădeanu „ne va răzbuna pe toți pentru tot ce s-a întâmplat și ce urmează să se întâmple”.

„Dragostea nu ține cont de bani în comunism, că fiecare are atât, ăla atât, dar în democrație ține cont, că sunt multe tentații. Ca la Pretty Woman, astea trebuie să arate ca Julia Roberts, nu să fie dop. Deștept și bogat, cel mai important, că bărbații nu trebuie să fie frumoși, frumoasă trebuie să fie ea.

ADVERTISEMENT

Frumusețea e pe o parte, banii trebuie duși în partea frumoasă iar tu rămâi cu deșteptăciunea. Eu mă bucur pentru ea, că ne va răzbuna pe toți. Pentru tot ce s-a întâmplat și ce urmează să se întâmple, dar va dura cel puțin zece ani”, a mai spus Dana Budeanu.

ADVERTISEMENT