Life

Monica Bellucci este Regina Dramei în luna decembrie. Cum arată cunoscuta actriță la 57 de ani

Pentru Monica Bellucci timpul parcă a stat în loc. Are 57 de ani, dar arată extraordinar de bine. Actrița a realizat un pictorial pentru o revistă cunoscută.
09.12.2021 | 13:20
Monica Bellucci este Regina Dramei in luna decembrie Cum arata cunoscuta actrita la 57 de ani
ADVERTISEMENT

Monica Bellucci a fost mereu considerată un simbol al frumuseții.

Actrița arată cu cel puțin 10 ani mai tânără și demonstrează de ceva vreme că frumusețea nu are vârstă.

Italianca a realizat un pictorial pentru o revistă celebră, tema fiind Regina Dramei.

Monica Bellucci este Regina Dramei în luna decembrie. Cum arată cunoscuta actriță la 57 de ani

Monica Bellucci a ajuns la 57 de ani, dar arată extrem de bine. Cunoscuta actriță a declarat  că nu este obsedată să rămână tânără și că își dorește să “îmbătrânească în mod pașnic”. Chiar și așa, trecerea timpului pare că nu a afectat-o mai deloc.

ADVERTISEMENT

Italianca apare pe coperta revistei The Sunday Times Style într-un pictorial intitulat Regina Dramei. Fotografiile au fost realizate de cunoscuta Sonia Szostak.  Monica Bellucci a ales pentru primele poze o rochie neagră de la Petar Petrov și un inel Cartier. Apoi a purtat și ținute semnate de Khaite, 16Arlington sau Giorgio Armani and Miu Miu.

Aceasta a acordat și un interviu în care a făcut mai multe dezvăluiri neașteptate. 

“Fiecare femeie este liberă să îmbătrânească în felul ei. Nu sunt obsedată. Am fost întotdeauna o femeie cu forme, niciodată foarte slabă, așa este firea mea. Și vreau să îmbătrânesc într-un mod pașnic. Când ai 50 sau 60 de ani nu ai aceleași nevoi ca atunci când ai 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Te schimbi imediat după ce apare un copil în viața ta. Noi trecem pe locul doi. Asta ne dă altă perspectivă de viață”, a declarat Bellucci pentru aceeași revistă.

Vedeta a recunoscut că niciodată nu a fost nevoită să facă foarte mult sport și nici să apeleze la tot felul de diete.

ADVERTISEMENT

“Sunt multe momente în viață. Când ești foarte tânără, ai ceea ce francezii numesc la beauté du diable, frumusețea diavolului, e naturală, frumusețea tinereții. Însă viața merge mai departe.

Nu ai ce să faci. Dar e și un aspect bun. Asta înseamnă că trăiești mult. Chiar dacă corpul pică, sufletul crește, se ridică”, a mai declarat italianca pentru The Sunday Times Style. 

ADVERTISEMENT

Monica Bellucci este mama a doua fete. Deva, de 17 ani și Leonie, de 11 ani.