Life

Monica Bîrlădeanu, în doliu: ”A lăsat în spate un exemplu de generozitate”

Monica Bîrlădeanu, momente grele. Îndrăgita actriță a pierdut o persoană dragă și apropiată care a murit după o lungă suferință.
28.12.2022 | 11:11
Monica Birladeanu in doliu A lasat in spate un exemplu de generozitate
Monica Bîrlădeanu, momente grele. Îndrăgita actriță a pierdut o persoană dragă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa vedetă este în doliu. Este vorba de o persoană care a lăsat în spate un exemplu de generozitate și care vreme de 15 ani s-a luptat cu o boală nemiloasă: cancer osos. Artista are numai cuvinte de laudă pentru acest om.

Monica Bîrlădeanu, momente grele. Îndrăgita actriță a pierdut o persoană dragă

Monica Bîrlădeanu a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare, unde a anunțat că Alex Tache, un prieten bun, a încetat din viață. Bărbatul fusese diagnosticat cu o boală gravă în urmă cu foarte mulți ani.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea bărbatul a fost un sprijin important pentru multă lume și a ajutat numeroși copii abandonați să aibă un acoperiș deasupra capului.

În plus, acesta a ”agonisit” o viață întreagă pentru ceilalți, toată atenția sa fiind îndreptată către suferința celor mai puțin norocoși decât el.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta actriță a stat de vorbă cu regretatul amic în urmă cu aproximativ 3 săptămâni, Monica Bîrlădeanu subliniind că este foarte afectată de trecerea în neființă a celui pe care îl consideră un exemplu demn de urmat.

Monica Bîrlădeanu, aprecieri pentru Alex Tache

„A lăsat în spate un exemplu de generozitate și dăruire de sine cum n-am mai văzut decât în cărțile despre sfinți. Alex Tache a făcut față unui cancer osos vreo 15 ani.

ADVERTISEMENT

Atenția lui s-a mutat de pe propria suferință, spre a altora, și a depus toate eforturile de care era capabil spre construirea unei case care urma să fie «acasă» pentru 12 copii abandonați: Casa Nest.

Un om cu o asemenea suferință, a muncit neobosit să ofere un adăpost și dragoste părintească unor copii aflați în alt tip de suferință… sufletească. Am vorbit cu el acum 3 săptămâni. Elegant în suferință și neclintit, deși știa că nu mai are mult.

ADVERTISEMENT

Noi agonisim o viață întreagă, fiecare pentru sine, el a agonisit în scurta lui viață doar pentru alții”, a scris Monica Bîrlădeanu pe Instagram, unde a distribuit mai multe imagini alături de regretatul său prieten.

ADVERTISEMENT
Tags: