Life

Monica Gabor, planuri uriașe la întoarcerea în America. Ce are de gând fosta soție a lui Irinel Columbeanu

Monica Gabor s-a întors de curând în Statele Unite ale Americii și toată lumea se așteptă să afle dacă s-a împăcat cu Mr. Pink.
29.08.2021 | 16:34
Monica Gabor planuri uriase la intoarcerea in America Ce are de gand fosta sotie a lui Irinel Columbeanu
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a revenit în Malibu, acolo unde a locuit în ultimii 10 ani de când a pus capăt mariajului cu tatăl fiicei sale Irina.

Vedeta are planuri uriașe la întoarcerea în America, după ce o perioadă bună de timp a petrecut-o în Dubai alături de sora sa, Ramona.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă a învățat cu siguranță ceva din relația cu omul de afaceri chinez și are de gând să se lanseze în afacere și să fie independentă din punct de vedere financiar.

Ce face Monica Gabor în America. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu are planuri mărețe

Monica Gabor a fost o perioadă lungă de timp profesoară de limba engleză pentru imigranții din SUA, însă acum este gata să facă o schimbare radicală în viața sa.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu este pe punctul de a investi bani frumoși într-un business nou, unul care are legătură cu băuturile răcoritoare.

Așadar, vedeta a avut ce învăța din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Mr. Pink, afacerist pe care Ramona Gabor l-a avut drept mentor în urmă cu ani buni.

ADVERTISEMENT

„Le predă imigranților din SUA, îi place să fie un fel de învățătoare. E foarte fericită acolo. Pot să spun că Mr. Pink a fost mentorul meu. 

Am călătorit mult și cu el, este ca fratele meu, ne respectăm foarte mult. E mentorul meu în afaceri”, spunea Ramona Gabor în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Vă reamintim că sora Monicăi Gabor și-a lansat pe piață 7 parfumuri, potrivite atât pentru femei, cât și pentru bărbați și o duce de minune din punct de vedere financiar.

Cu siguranță fosta „scorpie de la Izorani” a primit cele mai bune sfaturi de la sora sa și probabil a furat meserie de la fostul iubit pentru că vrea să fie pe propriile picioare.

Monica Gabor și Mr. Pink nu mai sunt un cuplu. De ce s-au despărțit

„Nu putea face nicio mișcare, era tot timpul sub controlul lui. Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea.

Se urcau în mașină și plecau unde voia el. Moni niciodată nu știa unde merge. Ea nu avea servitori în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri”, au declarat persoane apropiate cuplului legat de motivul separării, scrie evz.ro.

ADVERTISEMENT