News

Monica Pop, revoltată de legea carantinării: ”Unicii proști ai Planetei? Dovadă de neîncredere și lipsire de libertate!”

16.07.2020 | 10:21
Monica Pop revoltata de legea carantinarii Unicii prosti ai Planetei Dovada de neincredere si lipsire de libertate
ADVERTISEMENT

Medicul Monica Pop, voce cunoscută în zona sanitară din România, este revoltată de legea carantinării și izolării care este pe punctul de a fi adoptată de Parlament.

În ciuda faptului că actul este susținut de majoritatea celor din sistemul medical, în opinia Dr. Pop, internarea cu forța, chiar și pentru o durată scurtă de timp, reprezintă o ”jignire, o dovadă de neîncredere și clară lipsire de libertate”.

ADVERTISEMENT

Monica Pop nu ezită să compare situația din România cu cea din alte state ale lumii, acolo unde legile sunt complet diferite de ale noastre.

Medicul Monica Pop critică dur legea carantinării: ”Unicii proști ai Planetei? Dovadă de neîncredere și lipsire de libertate!”

După pozițiile sale critice din ultimele săptămâni legate de mai multe decizii ale Ministerului Sănătății și ale Guvernului Orban, medicul Monica Pop atacă dur și legea carantinării și a izolării.

ADVERTISEMENT

În opoziție cu multe voci din zona medicală, medicul oftalmolog se poziționează vehementă împotriva noii legi a carantinei despre care susține că prevede ”internarea obligatorie”.

”Unicii proști ai Planetei?!!! Internarea obligatorie și de o oră e o jignire la adresa românilor! Desconsiderare! Dovadă de neîncredere și lipsire de libertate!!!

ADVERTISEMENT

Ce vor spune despre noi toate celelalte țări? Că suntem un popor de psihopați?! Iar “asimptomaticii” nu vor putea pleca nici la 48 de ore, veti vedea! Si daca ar pleca, nu mai reprezinta pericol? O ora, 10, 48 sau oricit, tot internare CU FORTA ESTE! Inacceptabil așa ceva!”, a scris Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.

Monica Pop: ”De ce pedeapsa asta cu arestul?”

Dr. Pop s-a arătat revoltată de faptul că cei din conducerea statului îi consideră pe români cei mai iresponsabili de pe planetă. Ea este de părere că nu merităm ”pedeapsa cu arestul”, doar pentru că există câțiva iresponsabili.

ADVERTISEMENT

”Românii sunt cei mai iresponsabili oameni de pe planetă?! Cum e posibil să gândeasca cineva așa?! De ce pedeapsa asta cu “arestul”? Pentru câțiva iresponsabili?! În alte țări nu sunt și acolo unii care nu respectă regulile de protecție?! Și?!

Îi obligă cineva la arest în spital???!!! Toate guvernele lumii sunt tâmpite de au hotărît să nu facă așa ceva?! NU! Dar își respecta poporul! Noi, cu japca!!! Nu e normal așa ceva!!!”, a mai scris Monica Pop.

ADVERTISEMENT