Life

Monica Tatoiu a petrecut Paștele fără băiatul ei. Confesiuni în lacrimi: „Copilul nu e al meu, e al lui Dumnezeu”

06.05.2021 | 12:25
Monica Tatoiu a petrecut Pastele fara baiatul ei Confesiuni in lacrimi Copilul nu e al meu e al lui Dumnezeu
Monica Tatoiu a petrecut Paștele fără fiul ei. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu a dat o lecție de viață uluitoare tuturor mamelor care sunt dependente de copiii lor. Femeia de afaceri nu a petrecut sărbătorile pascale cu fiul ei, ci cu soțul, însă asta nu a deranjat-o foarte tare pentru că ține legătura în permanență cu acesta și iubita lui.

Fosta patroană Oriflame România a spus că i-a acordat fiului ei libertatea de care a avut nevoie și este foarte mândră și de posibila viitoare noră.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, Monica a izbucnit în lacrimi gândindu-se la mamele care țin cu dinții ca băieții și fetele lor să stea după fusta lor, spunând că asta le va aduce în timp fericire amândurora.

Monica Tatoiu, despre relația cu fiul ei

„Copilul pleacă, cuibul se golește. Tot cu păsăroiul rămâi, păsăroiul meu e aici.  Copilul nu e al meu, e al lui Dumnezeu. Îmi dau lacrimile pentru toate femeile care nu înțeleg să dea drumul odraslelor.

ADVERTISEMENT

Nu înțeleg că băiatul și dragostea lui nu sunt proprietatea mamei, ci a femeii cu care la un moment dat vor face un copil și vor merge mai departe”, a declarat Monica Tatoiu într-o intervenție via Skype la Antena Stars.

Cum este ”nora” femeii de afaceri

„(n.r. iubita fiului ei) Face pentru el tot ce n-am putut să fac eu. Îl învață să fie ordonat, îl completează. Într-o căsnicie, nu pot fi amândoi la fel. Fata asta este pe picioarele ei, e matură, e egala lui.

ADVERTISEMENT

Nu sunt soacră, Doamne ferește! Eu vreau să mai copilăresc! Eu vreau copilul meu, 4-5 ani… Ce-i al lui e pus deoparte. Nu vă repeziți să culegeți poama din copac că nu e coaptă încă”, a adăugat Monica Tatoiu.

Femeia de afaceri a spus că de fiecare dată când are o problemă sau vrea să discute cu fiul ei, el o sună imediat. Aceasta a mai spus că băiatul ei nu prea crede în Dumnezeu și nici în tradițiile de Paște, însă a petrecut sărbătorile fericită alături de bărbatul ei, cel în care va avea un sprijin până în ultima clipă a vieții sale.

ADVERTISEMENT