News

Monica Tatoiu, amintiri neplăcute cu tatăl șoferului drogat care a ucis doi tineri: ”Ne amenința că ne omoară”

Monica Tatoiu are amintiri extrem de neplăcute cu tatăl șoferului drogat care a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai în urmă cu mai multe zile.
21.08.2023 | 14:12
Monica Tatoiu amintiri neplacute cu tatal soferului drogat care a ucis doi tineri Ne ameninta ca ne omoara
Monica Tatoiu, amintiri neplăcute cu tatăl șoferului drogat care a ucis doi tineri: ”Ne amenința că ne omoară”. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Cunoscuta femeie de afaceri și-a adus aminte cum în urmă cu 4 ani s-a războit prin tribunale cu tatăl lui Vlad Pașcu, șoferul criminal care s-a urcat drogat la volan și a ucis doi tineri. Potrivit lui Tatoiu, tatăl acestui copil ar fi amenințat-o atunci că o omoară în urma unor dispute imobiliare.

Monica Tatoiu, amintiri neplăcute cu tatăl șoferului drogat

Tatoiu susține că atât ea, cât și soțul ei, au avut mari probleme cu acest bărbat. ”Îl știu de când era mic, avea 3-4 ani. Tatăl lui amenința că ne omoară, că ne face, că ne drege cu el de mână. Avea exact aceeași coafură, aceeași atitudine pe care o are copilul acum. Ne amenința pentru că îl împiedicam să pună mâna pe pepiniera Bucureștiului”, a rememorat Monica Tatoiu în direct la România TV.

ADVERTISEMENT

Femeia de afaceri l-a deranjat atunci pe tatăl șoferului criminal pentru că s-a luptat în instanță pentru a-l opri pe acesta să pună mâna pe un parc, acolo unde existau interese imobiliare în zonă. În cele din urmă tatăl criminalului a avut câștig de cauză prin instanțe, însă animozitățile au rămas.

”Voiam să salvăm un parc, niște copaci, niște păsări. Am avut trei sau patru ani procese cu el. Soțul meu s-a îmbolnăvit grav atunci. Până la urmă l-a dovedit, dar atenție! Acest om, tatăl acestui copil… copilul nu are nicio vină. Tatăl acestui copil a încheiat o afacere de 17 milioane de euro cu bani cash în fața unui notar care ulterior în 2017 a fost trimis în judecată și condamnat.

ADVERTISEMENT

Am trimis documente la spălarea banilor și nimeni nu s-a deranjat. Nu ne punem întrebări că acești părinți au niște relații care îl vor salva pe acest copil de pușcărie? Și nu-i interesează de cei doi copii morți? Trăim într-o țară înfiorătoare. Acești oameni au ucis doi copii prin copilul lor și și-au ucis și copilul”, a completat Tatoiu.

În încheiere, Monica Tatoiu a invocat un episod mai puțin cunoscut publicului larg, care ar implica corupție la cel mai înalt nivel, cu conexiuni inclusiv în Sicilia, zonă condusă de Mafie. ”Tatăl lui mă amenința și mă înjura pentru că am îndrăznit să nu-l las să pună mâna pe un parc.

ADVERTISEMENT

La voi în emisiune am pomenit de el acum vreo 3-4 ani într-un alt context. Este domnul Pascu cu 17 mil. euro cash încasați în fața unui notar care, după o perioadă, a fost anchetat de DNA și condamnat. Banii au fost de la niște investitori din Sicilia, din Catania, unde probabil o să-l trimită și pe fii-su după ce-l scapă”, a concluzionat Monica Tatoiu.

Cu toate acestea, în ciuda acuzațiilor din presă, avocatul criminalului susține că acesta este un copil cuminte, dintr-o familie normală. Mai mult, criminalul ar regreta enorm că s-a urcat drogat la volan și nu a contestat faptul că va sta după gratii 30 de zile, în arest preventiv.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu acesta, pentru că noua lege ar prevede ca tânărul să ajungă obligatoriu după gratii, pentru că a ucis în timp ce consumase droguri la volan. ”Scoate cheia din contact dacă ai consumat! Nu mai au nicio scăpare – închisoare cu executare! Beat, drogat, fără permis, la volan, dacă ucizi, mergi la închisoare”, a transmis Robert Cazanciuc, inițiatorul Legii Anastasia.

ADVERTISEMENT