Life

Monica Tatoiu nu mai doarme în același pat cu soțul său. De ce a luat această decizie 

Monica Tatoiu nu mai împarte aceeași cameră cu partenerul de viață cu care este împreună de aproape 40 de ani. Vedeta a explicat totul.
17.12.2022 | 11:10
Monica Tatoiu nu mai doarme in acelasi pat cu sotul sau De ce a luat aceasta decizie
Monica Tatoiu nu mai împarte aceeași cameră cu partenerul de viață. Vedeta a explicat totul. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta femeie de afaceri a mărturisit că nu mai doarme în același pat cu soțul său. De ce a luat această decizie neașteptată. Cu cine își împarte nopțile blondina și ce spune despre relația pe care o are cu partenerul.

Monica Tatoiu nu mai împarte aceeași cameră cu partenerul de viață. Vedeta a explicat totul

Monica Tatoiu și-a deschis sufletul și a vorbit despre legătura amoroasă pe care o trăiește de ani buni cu soțul său, Victor, care o susține necondiționat. Cu toate acestea au ales la un moment dat să aibă dormitoare separate.

ADVERTISEMENT

Cei doi parteneri de viață au programe diferite și obișnuiesc să adoarmă la alte ore, motiv pentru care se întâlnesc numai dimineața la cafea.

„Eu nu dorm cu el, eu dorm singură cu pisica. Domnul Tatoiu doarme cu pisica lui, eu cu pisica mea, fiecare cu pisica lui. Eu mă culc la ora 10, 11, 1 noaptea, el se culcă la 9 și se trezește la 6.

ADVERTISEMENT

La 67 de ani nu mai ai nicio plăcere să te deranjezi unul pe altul, ne întâlnim dimineața la cafea!”, a spus Monica Tatoiu în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Monica Tatoiu, despre certurile cu soțul său, Victor

„De la Ucraina, el are o viziune pe războiul din Ucraina. (n.r. de la ce apar problemele în cuplu). Aia politică corectă care vine de peste ocean.

ADVERTISEMENT

Eu sunt mai cu înțelegeri locale. Noi de la politică ne certăm de 20 de an”, a completat Monica Tatoiu pentru același post.

Așadar, politica este singurul motiv de ceartă dintre vedetă și partenerul de viață care îi este aproape de aproximativ 40 de ani. Cei doi au o relație solidă și sunt uniți. De asemenea, se completează de minune în tot.

ADVERTISEMENT

În plus, adoră să călătorească împreună în toată lumea. Recent, s-au întors dintr-o vacanță foarte frumoasă și urmează să zboare spre finalul lunii decembrie din nou. Blondina petrece Anul Nou departe de România.

ADVERTISEMENT