Fotbal intern

Ce LOVITURĂ dă Moraru! Pe cine pune PREŞEDINTE la Rapid

Valerii Moraru nu bate în retragere, deşi Rapidul nu a reuşit să evite retrogradarea, în ciuda unor masive transferuri făcute în iarnă, care s-au dovedit de prisos. Finanţatorul caută acum...
01.07.2015 | 00:02
Ce LOVITURA da Moraru Pe cine pune PRESEDINTE la Rapid
ADVERTISEMENT

Valerii Moraru nu bate în retragere, deşi Rapidul nu a reuşit să evite retrogradarea, în ciuda unor masive transferuri făcute în iarnă, care s-au dovedit de prisos. Finanţatorul caută acum preşedinte, unul cu nume. Şi un antrenor.

Omul de afaceri moldovean are mai multe piste pentru a aduce în fruntea clubului un nume cu rezonanţă, care să diriguiască destinele clubului din Grant în aşa fel încît peste un an echipa să se bată, din nou, cu Steaua şi cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, eliminată la Wimbledon! Cum explică înfrîngerea

După ce l-a pierdut în iarnă pe Dinu Gheorghe, acum preşedinte la Dinamo, Valerii Moraru şi-a întreptat atenţia către fratele preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Vicenţiu Iorgulescu este cel pe care patronul Rapidului îl vrea musai la conducerea clubului. În acest sens, Moraru i-a înaintat acestuia oferta. FANATIK.RO a aflat că a avut loc deja o întîlnire între cei doi. Vinerea trecută, patronul Rapidului i-a prezentat în faţă lui Iorgulescu oferta, aceea de a deveni preşedintele clubului din liga a doua. Fratele boss-ului de la Ligă a părut interesat de propunerea lui Moraru şi i-a cerut un timp de gîndire, pentru a analiza la rece oferta.

E oficial! Campioana l-a transferat! Galerie foto

Gigi Corsicanu, la masa negocierilor!

Valerii Moraru nu a venit singur la întîlnirea cu Vicenţiu Iorgulescu. El l-a luat şi pe Gigi Răducan, cunoscut Gigi Corsicanu, liderul din umbră al ”Peluzei”. Asta ca un semn că vrea pace cu fanii. Valerii Moraru nu a uitat că a fost fluierat ca la uşa cortului după meciul din ultima etapă a campionatului, 0-3 cu Pandurii Târgu Jiu.

ADVERTISEMENT

Ofertă nebună făcută de Ludogorets pentru Chipciu

Aceştia i-au reproşat faptul că nu a gestionat cum trebuie situaţia la echipă, între care şi cea financiară, şi de aceea echipa a picat în liga a doua.

Varianta Dani Coman

Înainte de a-l ”ochi” pe Vicenţiu Iorgulescu, Valerii Moraru şi l-a dorit preşedinte în Giuleşti pe Dani Coman, fostul portar, retras din activitate la finalul sezonului, ocupînd aceeaşi funcţie la Astra. Lui Moraru i s-a ”şoptit”, atunci, că fostul portar, care s-a făcut remarcat chiar la Rapid, nu este în graţiile tuturor celor de la echipa giurgiuveană.

ADVERTISEMENT

Vin Rusescu şi Keşeru? Argăseală a anuntat, Gigi l-a certat

Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că Moraru i-ar fi promis lui Coman că poate veni oricînd preşedinte la Rapid. Mai mult, cei doi ar fi făcut o înţelegere, verbală, deocamdată. Anume, Rapidul să ia jucători de la şcoala de fotbal de la Piteşti a lui Dani Coman, iar la eventualele vînzări, cei doi să-şi împartă banii.

Se anuntă noi transferuri la Steaua

Moraru a eşuat cu Miriuţă

Prima lovitură pe care a încercat-o Valerii Moraru a fost un fiasco. El l-a contactat pe Vasile Miriuţă, plecat de la Gyor după ce echipa a rămas fără sponsorii principali, şi i-a propus să antreneze Rapidul. Cei doi s-au întîlnit, finanţatorul i-a arătat planul de bătaie în vederea promovării, dar tehnicianul a declinat oferta.

ADVERTISEMENT

1 an de suspendare şi 16.000 de lei amendă a primit Vicenţiu, în 2011, cînd era la Ceahlăul, pentru că a intrat în pauza unui meci la cabina arbitrilor