News

Un băiat de 16 ani a căzut de la etajul 8 al unui bloc, în Hunedoara. Minorul a murit la spital

Caz tragic petrecut miercuri după amiază în județul Hunedoara: un băiat de 16 ani a murit după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc.
19.07.2023 | 19:53
Un baiat de 16 ani a cazut de la etajul 8 al unui bloc in Hunedoara Minorul a murit la spital
Final cumplit pentru un băiat de 16 ani din Hunedoara: a murit după ce a căzut de la etajul 8. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un băiat de doar 16 ani din județul Hunedoara a avut parte de un final cumplit. Minorul a căzut de la etajul 8 al unui bloc, iar impactul cu solul s-a dovedit a-i fi fatal.

Final cumplit pentru un băiat de 16 ani din Hunedoara: a murit după ce a căzut de la etajul 8

Din datele oferite de Poliție aflăm că tragicul eveniment s-a produs în jurul orei 17:20. Minorul a căzut în timp ce se afla la etajul 8 al unui bloc situat pe strada Dafinel Duinea, din municipiul Vulcan.

ADVERTISEMENT

Copilul a fost preluat și transportat de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Din păcate, rănile sale s-au dovedit a fi extrem de grave și medicii au declarat decesul. Încă nu se știe dacă e vorba de un accident sau de o sinucidere. Cercetările continuă.

La momentul preluării de Ambulanță, adolescentul era în stare de inconștiență. A fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe Vulcan. În ciuda eforturilor depuse, medicii nu au mai putut să-i salveze viața. Băiatul a intrat în stop cardio – respirator și nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare efectuate mai bine de o jumătate de oră.

ADVERTISEMENT

”La data de 19 iulie 2023, ora 17:21, un minor în vârstă de 16 ani, din municipiul Vulcan, în timp ce se afla la etajul 8 al unui bloc situat pe strada Dafinel Duinea, din municipiul Vulcan, în condiții ce vor fi stabilite ulterior, a căzut de la etajul 8 al blocului.

Minorul a fost preluat și transportat de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În continuare, polițiștii efectuează cercetări cu privire la cauzele producerii acestui eveniment și luarea măsurilor legale ce se impun”, a declarat Carla Strujan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara, citată de servuspress.ro.

ADVERTISEMENT

Tragedie similară și în Bistrița. Femeie decedată după ce a căzut de la etajul 10

Un caz la fel de dramatic s-a produs, marți, în municipiul Bistrița. Aici, o femeie a căzut de la etaj al 10-lea. Victima a fost găsită pe o stradă din oraș, cu leziuni incompatibile cu viața.

Martorii evenimentul au efectuat un apel la 112. La fața locului au fost trimise un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD. Din nefericire nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

ADVERTISEMENT

Echipaje medicale au găsit victima de sex feminin care prezenta leziuni incompatibile cu viata. Din păcate, medicul care încadrează echipajul de terapie intensivă mobilă a fost nevoie să ii declare decesul la locul solicitării”, au transmis reprezentanții ISU BN, citați de Bistrițeanul.

ADVERTISEMENT
Tags: