Life

Motivul care ar sta în spatele despărțirii dintre Bursucu și Teo Trandafir: „În ultima vreme, exista o tensiune între ei”

Bursucu se desparte oficial de Teo Trandafir pe 25 februarie 2022, dată când va avea loc ultima emisiune Teo Show în această formulă. Care e adevărul din spatele plecării sale?
24.02.2022 | 17:49
Motivul care ar sta in spatele despartirii dintre Bursucu si Teo Trandafir In ultima vreme exista o tensiune intre ei
Teo Trandafir și Bursucu prezintă pentru ultima dată împreună pe 25 februarie
ADVERTISEMENT

După ani buni în care au format unul din cele mai iubite cupluri de prezentatori, Teo Trandafir și Bursucu se despart. Adi Cristea va avea propria sa emisiune. Este vorba despre un matinal care va începe pe 7 martie 2022.

Întrebarea care stă pe buzele tuturor este de ce se separă cei doi prezentatori de la Kanal D, care au făcut audiențe mari pe tronsonul orar 15-17 în ultimii ani?

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK,  există mai multe motive care au dus la această schimbare. În primul rând, postul turc și-a dorit foarte mult să folosească și tronsonul de dimineață pentru a-și crește audiența.

Teo Trandafir și Bursucu nu s-au mai înțeles?

Kanal D nu a mai avut de multă vreme un matinal. Postul a difuzat reluări de emisiuni și de seriale turcești după știrile dimineții. Ultimul matinal a fost prezentat de Gabriela Cristea, intitulat „Draga mea prietenă”.

ADVERTISEMENT

Kanal D l-a ales pe Bursucu pentru acest matinal, deoarece este una dintre vedetele care au ridicat de fiecare dată postul cu producțiile pe care le-a prezentat. „Roata norocului” și „Se strigă darul” sunt două dintre proiectele care l-au avut în prim plan pe Adrian Cristea, datorită cifrelor bune în audiențe.

Ei bine, se pare că există și un alt motiv pentru care Teo și Bursucu nu vor mai prezenta împreună. Îndrăgita prezentatoare de televiziune s-ar fi plâns în stânga și-n dreapta că este deranjată de momentele de efervescență ale colegului ei. S-ar fi creat de tensiuni în afara camerelor de luat vederi, unele chiar și în direct.

ADVERTISEMENT

Teo s-a plâns destul de des în ultima vreme că nu se poate desfășura așa cum și-ar dori. Asta pentru că Bursucu acaparează discuțiile cu invitații pe care ar vrea să îi întrebe unele lucruri, dar nu apucă. De cele mai multe ori este întreruptă.

„Teo s-a săturat de faptul că e mereu întreruptă”

Nici unele glume pe care Bursucu le-ar face nu ar fi tocmai pe placul lui Teo. „În ultima vreme, exista o tensiune între ei. Teo s-a săturat de țipetele lui Bursucu din emisiune, atunci când e pus pe șotii și de faptul că e mereu întreruptă.

ADVERTISEMENT

Cel mai evident a fost când Teo i-a luat un interviu lui Mugur Mihăescu. Tensiunea care s-a văzut în direct a fost doar o părticică din realitatea din afara camerelor”, a spus o persoană din anturajul prezentatoarei de la Kanal D, pentru FANATIK.

Oricare ar fi adevărul, cei doi au reușit să afișeze mereu o relație bună și să nu se vadă pe post dacă ar exista neînțelegeri între ei în afara emisiunii. Într-un interviu recent acordat pentru FANATIK, Adi Cristea a avut cuvinte de laudă la adresa lui Teo Trandafir. A spus că a avut multe de învățat de la ea și că îi este recunoscător pentru cât de mult l-a ajutat să crească în televiziune.

 

ADVERTISEMENT