Life

Motivul greu de crezut pentru care o femeie s-a căsătorit cu pisica ei: „Mai bine trăiesc pe străzi decât fără ea”

O femeie s-a căsătorit cu pisica ei pentru a scăpa de proprietarii care nu acceptă chiriașii cu animale de companie. Deborah Hodge are 49 de ani și spune că nu poate trăi fără India.
26.04.2022 | 22:19
Motivul greu de crezut pentru care o femeie sa casatorit cu pisica ei Mai bine traiesc pe strazi decat fara ea
Deborah s-a căsătorit cu pisica ei. Foto: capturi YouTube
ADVERTISEMENT

Deborah Hodge, în vârstă de 49 de ani, a avut de suferit în trecut și a luat o decizie radicală. Femeia s-a căsătorit cu pisica sa, India, astfel încât proprietarii care nu doresc animale de companie în casele lor să nu o poată refuza.

O femeie s-a căsătorit cu pisica ei dintr-un motiv bizar. Refuză să trăiască fără ea

Deborah a fost obligată de-a lungul timpului să se despartă de animalele ei de companie, iar acum acest lucru o îngrozește. După ce și-a pierdut slujba, ea se teme că ar putea fi obligată se renunțe la pisica ei, India.

ADVERTISEMENT

În cazul în care nu va putea aduna banii necesari pentru a-și plăti chiria, ea ar risca să fie dată afară. Hodge se gândește că va trece din nou prin calvarul căutării unui loc în care să stea.

În aceste condiții, Deborah, care este și mama a doi copii, a decis că soluția perfectă este să se căsătorească cu pisica ei. Îmbrăcată într-un smoking, femeia și-a oficializat relația cu India.

ADVERTISEMENT

Pisica, în vârstă de 5 ani, a avut o costumație aurie și a mieunat jurămintele în fața familiei stăpânei sale. Ceremonia a avut loc într-un parc din sud-estul Londrei.

Deborah Hodge: „Mai bine trăiesc pe străzi decât fără ea”

În timp ce locuia într-o altă casă, Deborah a fost forțată să renunțe la cei doi husky ai săi, Siri și Starshine. Despre India, femeia spune că este la fel de importantă ca și copiii săi.

ADVERTISEMENT

„După copiii mei, ea este cel mai important lucru din viața mea. Prin căsătoria cu India, am nevoie ca toți viitorii proprietari să știe că venim la pachet și nu putem fi despărțite în nicio circumstanță.

Refuz să mă despart de ea. Prefer să trăiesc pe străzi decât să fiu fără ea”, a declarat femeia, conform Metro.uk.

ADVERTISEMENT

Deborah își consideră animalele de companie o familie. Pe India a adoptat-o în anul 2017. De atunci, cele două sunt de nedespărțit.

ADVERTISEMENT