Life

Motivul halucinant pentru care un turist a fost refuzat la mai multe restaurante din Spania. Nu l-au lăsat să se așeze, deși mesele erau goale

Un turist ajuns în vacanță în Spania a trăit un real șoc. Nu a putut să se așeze la niciun restaurant, pentru că personalul l-a refuzat.
23.08.2023 | 15:38
Motivul halucinant pentru care un turist a fost refuzat la mai multe restaurante din Spania Nu lau lasat sa se aseze desi mesele erau goale
Motivul halucinant pentru care un turist a fost refuzat la mai multe restaurante din Spania. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O vacanță în Spania s-a dovedit a fi o experiență neplăcută pentru un turist. Acesta a ajuns în Barcelona și urma să ia masa, însă nu a fost primit la niciunul dintre restaurantele la care s-a oprit. Motivul e de-a dreptul uluitor.

Motivul halucinant pentru care un turist a fost refuzat la mai multe restaurante din Spania

Există numeroase restaurante în Spania. Se pare însă că nu sunt pentru oricine, iar asta o confirmă un turist ajuns în vacanță în Barcelona. Și nu doar el este în această situație, ci și localnicii din zonă.

ADVERTISEMENT

De ce nu a fost primit turistul la niciun restaurant? Se pare că patronii pun pe primul loc profitul. Astfel, deși aveau mesele goale, au preferat să îl refuze pe turist, pentru că era singur.

Turistul a povestit întreaga întâmplare care i-a lăsat un gust amar. Se pare că mulți clienți au fost refuzați la restaurante din Spania pentru că erau singuri. Deși erau multe mese goale la numeroase localuri, niciunul dintre ele nu l-a primit.

ADVERTISEMENT

“La prima terasă la care am prins o masă, a venit repede un ospătar și mi-a spus că este rezervată. Nu era așa. Imediat ce m-am ridicat, un grup de guiris (străini) care se aflau în spatele meu s-au așezat”, a povestit el pentru ziar.

Și alte persoane au pățit același lucru

A mers apoi la un alt restaurant, iar chelnerul i-a spus că are la dispoziție doar 20 de minute pentru a lua masa. A urmat apoi o încercare la o altă terasă, unde ospătarul i-a spus că locația este doar pentru grupuri și nu pentru persoane singure.

ADVERTISEMENT

Iar experiența nu este una singulară. Jurnalista Noemí Vilaseca a povestit o întâmplare asemănătoare. A mers la un restaurant după-amiază să bea o cafea, dar a fost refuzată de asemenea.

Totodată, un alt rezident din Barcelona a povestit că un bar l-a refuzat de mai multe ori, deși era un client fidel. Sunt și persoane care au noroc, însă ajung să fie așezate în locuri ceva mai proaste.

ADVERTISEMENT

Unii sunt nevoiți să ia masa lângă toalete, dacă sunt singuri, astfel încât locurile bune să le rămână grupurilor de turiști. Mirror notează că în ultimii ani, Barcelona se luptă cu numărul de turiști care vor să viziteze orașul.

Acesta este și motivul pentru care patronii din Spania profită din plin de acest lucru. Astfel, pentru cei aflați singuri într-o vacanță, un loc la un restaurant poate fi dificil de găsit.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”