Sport

Motivul incredibil pentru care autocarul FCSB s-a întors din drum la Iași. Pe cine au uitat la stadion

FCSB a învins fără prea mari probleme la Iași, pe Poli, scor 3-1, însă formația ”roș-albastră” nu a scăpat de peripeții în deplasarea din Moldova, chiar imediat după meci.
20.12.2023 | 09:22
Motivul incredibil pentru care autocarul FCSB sa intors din drum la Iasi Pe cine au uitat la stadion
Motivul incredibil pentru care autocarul FCSB s-a întors din drum la Iași. Pe cine au uitat la stadion. Foto: Sport.ro
ADVERTISEMENT

Asta, pentru că fotbaliștii și staff-ul tehnic al FCSB s-au urcat în autocarul care trebuia să-i transporte de la stadion, aproape de miezul nopții, după care și-au văzut de drum. Doar că, după ce autocarul era în drum spre București, cineva și-a dat seama că au uitat la stadion ce era mai de preț: un coechipier.

Alexandru Băluță a fost uitat la stadion la Iași

Mai exact, pe Alexandru Băluță, vedeta celor de la FCSB. Conform SPORT.ro, Alexandru Băluță a fost recuperat în cele din urmă, probabil cu scuzele de rigoare. Băluță tocmai înscrisese un gol pentru FCSB în victoria de la Poli Iași și se pregătea bucuros să plece spre București, înainte de a fi uitat la stadion.

ADVERTISEMENT

Alexandru Băluță a ajuns, cu golul de la Iași, la 3 goluri în actualul sezon, dintre care două în campionat și unul în Cupa României, în acel egal cu Oțelul Galați, scor 1-1, de pe 31 octombrie. Băluță a deschis rapid scorul la Iași în minutul 16, când a profitat de bâlbâielile din apărarea moldovenilor și a înscris fără prea mari probleme.

Imediat după meci, Alexandru Băluță era extrem de fericit că a marcat. Poreclit de Gigi Becali ”anti-gol” pentru că nu reușește să înscrie, în ciuda faptului că este printre cei mai buni fotbaliști de pe teren meci de meci, jucătorul a gustat din plin reușita cu Poli Iași.

ADVERTISEMENT

”Am fost compacți, am făcut un pressing foarte bun. Știam că sunt periculoși pe contraatac, au reușit să ne surprindă la acel gol. Mă bucur că ne-am mobilizat și am marcat repede golul al doilea.

Au fost mulți colegi care au avut probleme cu răceala, dar am reușit și mă bucur că mergem în vacanță cu capul sus. Suntem pe un drum bun, dar mai avem mult de muncă. Începutul a fost foarte greu, a fost dificil, pentru că am avut parte de accidentări.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că am putut să revin și îmi ajut echipa”, a declarat Alex Băluță. În urmă cu o etapă, Gigi Becali îl lăuda pe Alex Băluță, despre care spunea că este cel mai bun jucător din lot fără a fi luat în considerare Florinel Coman.

Cu toate acestea, remarca patronul FCSB, Băluță este un fotbalist ”anti-gol” pentru că nu reușește să înscrie.  Asta, cu toate că este omniprezent pe gazon în atac sau apărare și se implică foarte mult, comparativ cu alți fotbaliști care fug de muncă.

ADVERTISEMENT

”Băluță, nu vreau să-l compar cu Coman, îl scot pe Coman din echipă că e prea tare și zic că Băluță e numărul 1. Face tot, deposedează, faza defensivă, e argintul viu. La cât e de pitic, dă la o parte om de doi metri. E pitic, dar puternic. E adevărat că e anti gol. Care-i treaba, e pasă de gol, e deposedare, e alergătură, nu știe să dea gol, e adevărat.

E cel mai bun din echipă el. Ca eficiență până la urmă îl pun pe același calapod cu Coman. Am doi jucători în bandă, eu n-am în banda dreaptă, că-l bag pe Băluță atacant. În dreapta unul, să vedem, degeaba l-am luat pe Rotariu, poate Felipe ăsta”, declara Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Tags: