Life

Motivul neașteptat pentru care Nicos a plecat de la Puterea Dragostei. “M-am plictisit de certuri”

13.10.2020 | 09:53
Motivul neasteptat pentru care Nicos a plecat de la Puterea Dragostei Mam plictisit de certuri
Motivul neașteptat pentru care Nicos a plecat de la Puterea Dragostei. "M-am plictisit de certuri" Sursa foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Nicos a plecat de la emisiunea “Puterea Dragostei”, difuzată pe Kanal D. Se pare că acesta a intuit un plan care să îl ajute să fie eliminat. Însă motivul care a stat la baza alegerii sale este de-a dreptul neașteptat.

Concurentul a părăsit platoul emisiunii în ediția de duminică seara, însă nu este dezamăgit, mai ales că a fost dorința lui să plece acasă, așa cum relatează stirilekanald.ro.

ADVERTISEMENT

Nicos s-a gândit la o strategie prin care să fie eliminat din cadrul show-ului, așa că le-a rugat pe fete să-l voteze pentru a putea pleca acasă liniștit.

Motivul neașteptat pentru care Nicos a plecat de la “Puterea Dragostei”

Celebra emisiune de pe Kanal D, Puterea Dragostei, continuă fără Nicos, care a fost eliminat duminică seara. Însă plecarea lui a fost plănuită în detaliu, după ce le-ar fi cerut fetelor să-i acorde voturile necesare pentru a putea fi eliminat.

ADVERTISEMENT

Planul lui a funcționat perfect, pentru că a primit aproape toate voturile și a fost eliminat. Nicos le-ar fi spus colegelor din emisiune că are câteva probleme de sănătate și că trebuie să se întoarcă în România.

Nu se știe dacă acesta a fost principalul motiv, însă cert este că Nicos era nerăbdător să părăsească emisiunea.

ADVERTISEMENT

Ulterior, s-a dovedit că problemele de sănătate invocate de Nicos au fost doar un pretext pentru a putea să plece. Concurentul i-a spus Cristinei Mihaela că nu mai vrea să “deranjeze” și că cel mai bine ar fi să plece acasă.

“Am tot stat pe Internet și am ajuns să cred că Alexandra avea dreptate cu ce zicea săptămâna trecută. Am văzut și niște chestii pe fan-page-uri. Nu vreau să deranjez pe nimeni. Nu vreau să stau în casă cu forța.

ADVERTISEMENT

(…) Bineînțeles că voi reveni. Dar doar dacă voi ști că există o femeie. De două luni trec prin tensiuni, m-am plictisit și de certuri și de Alexandra. Simt nevoia de o femeie. Să mai iau și eu în brațe. Vreau să știu că există o femeie pe care să o intereseze orice discuție.”, a declarat acesta în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Cristina Mihaela i-a transmis acestuia că speră să nu regrete decizia de a părăsi emisiunea din propria inițiativă.

Nicos Dumitrescu, pe numele real Nicolas, a intrat în inimile telespectatorilor încă de când a început noul sezon. Tânărul de 23 de ani a trecut prin multe după ce a fost părăsit de mamă și a rămas cu tatăl. De asemenea, a avut și mari probleme cu greutatea, însă a reușit să dea jos kilogramele în plus.

 

 

ADVERTISEMENT