Life

Motivul pentru care Andreea Mantea a fost amendată de poliție: “Este groaznic”

Andreea Mantea, probleme în trafic. A fost trasă pe dreapta de polițiștii de la Rutieră. Pentru ce a fost amendată vedeta Kanal D?
01.08.2023 | 18:37
Motivul pentru care Andreea Mantea a fost amendata de politie Este groaznic
Andreea Mantea, probleme în trafic. De ce şi-a luat amendă de la poliţie / sursa foto Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a avut recent probleme cu poliția. Vedeta a fost trasă pe dreapta de către agenții de la Rutieră și s-a ales cu o amendă. Motivul? Unul cât de poate de banal.

De ce a primit Andreea Mantea amendă? Vedeta, trasă pe dreapta de agenții de circulație

Andrea Mantea este o șoferiță cu acte în regulă, asta când nu își uită buletinul acasă. Așa cum s-a întâmplat recent, motiv pentru care și-a luat amendă, după ce a fost trasă pe dreapta de către agenții de circulație.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea, despre problemele în trafic: “Când mă oprește poliția pe stradă, îmi iau amendă direct”

Actela la control, dar care acte? Andreea Mantea, pasionată de genți pe care le schimbă mai ceva ca pe șosete, a avut surpriza să constate că și-a schimbat gentuța și și-a uitat buletinul acasă. Și asta chiar în ziua în care a fost trasă pe dreapta.

“Când mă oprește poliția pe stradă, îmi iau amendă direct. Chiar de curând am primit o amendă. Nu pentru că merg cu viteză, nu pentru viteză. Am avut tot, tot, dar nu am avut buletinul. Pentru că noi suntem femei și mai schimbăm gențile”, a declarat Andreea Mantea pentru Ego.

ADVERTISEMENT

Ce metodă inedită a găsit Andreea Mantea pentru a nu-și mai uita buletinul acasă: „Acum l-am lipit în mașină”

Și pentru a nu face aceeași greșeală de două ori, Andreea a găsit soluția perfectă. Astfel e sigură că nu își va mai uita niciodată buletinul acasă sau rătăcit prin vreo altă gentuță.

“Acum l-am lipit în mașină, e foarte greu de dezlipit. Dacă vreau să-mi iau buletinul vreodată undeva, mă chinui să-l scot, nu merge, acolo îl las. Ca să nu îmi mai iau amendă niciodată pentru că este groaznic”, a mai spus Andreea pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea, despre peripeţiile cu poliţia: „David din spate le zicea să îmi dea amendă că merit”

Iar Andreea Mantea nu este la prima abatere de acest gen. Dacă acum și-a luat amendă, data trecută a fost puțin mai norocoasă și s-a ales doar cu un avertisment.

“M-a oprit odată poliția și mă grăbeam un pic. I-am zis că ne grăbim, că vrea copilul nu știu ce să facă. Chiar nu aveam mare viteză, că mi-au dat avertisment. David din spate le zicea să îmi dea amendă că merit”, a spus amuzată vedeta Kanal D pentru Ego.

ADVERTISEMENT

Se pare că fiul Andreei Mantea știe clar ce butoane să apese pentru a obține ce își dorește de la mama lui. “Nu poți să faci nimic cu el, să facem și noi o nenorocire. Îi mai zic să facem una alta, eu zic ceva și el mă aprobă și mă întreabă ce îi dau. Vrea telefonul ca să tacă”, a declarat vedeta.

 

ADVERTISEMENT