Life

Motivul pentru care Claudia Ghițulescu a fugit de acasă toată copilăria! ”Nu suportam să aud și să văd”

Celebra interpretă de muzică populară, Claudia Ghițulescu povestește în exclusivitate pentru FANATIK despre cea mare mare teamă a copilăriei.
22.12.2022 | 20:29
Motivul pentru care Claudia Ghitulescu a fugit de acasa toata copilaria Nu suportam sa aud si sa vad
Motivul pentru care Claudia Ghițulescu a fugit de acasă toată copilăria! Sursa foto: arhivă personală
ADVERTISEMENT

Claudia Ghițulescu, una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară, mărturisește în premieră pentru FANATIK din ce motiv fugea de acasă în anii copilărie! Chiar înainte de Crăciun vedeta nu era de găsit.

Claudia Ghițulescu fugea de acasă înainte de sărbători!

Deși trecută prin viață și prin grele încercări, Claudia Ghițulescu este astăzi o femeie în toată firea, puternică și cu mare dragoste față de familie.

ADVERTISEMENT

În copilărie, însă, în preajma sărbătorilor era înspăimântată de Ignat. Atât de teamă îi era de tăierea porcului că fugea de acasă și nu era de găsit decât atunci când erau bucatele gata de pus pe masă.

Toată copilăria mea țin minte că fugeam de acasă de Ignat, nu suportam să aud și să văd cum se taie porcul, dar când mă întorceam îmi plăcea foarte mult să mănânc varză călită, o tradiție la noi, cu pomana porcului, iar oamenii mari beau țuică fiartă. Eu eram cea mai mică și atunci profitam, primeam cele mai bune bucăți”, spune cunoscuta cântăreață.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară, departe de familie de sărbători

Întrebată de reporterul FANATIK cum reprezintă acum sărbătorile pentru ea, dar și cum le va petrece anul acesta, Claudia Ghițulescu ne-a dezvăluit că este acaparată an de an de o energie și o stare de bine atunci când face bradul. De asemenea, explică de ce nu va fi alături de membrii familei.

Pentru mine sărbătorile de iarnă sunt cele mai frumoase, de pe 15 noiembrie până la Revelion este o bucurie. Am o stare de energie continuă, abia aștept să fac bradul de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Anul acesta nu o să petrec Ajunul cu ai mei pentru că merg la munte cu prietenii, cu fetele mele, dar o să merg să-i văd pentru că au gătit foarte bine și au amenajat frumos. Revelionul îl voi face în București”, precizează, în exclusivitate pentru FANATIK, Claudia Ghițulescu.

Unde a fost suprinsă Claudia Ghițulescu înainte de Crăciun?

În ultimii ani, fiind o femeie singură și liberă, a ales să petreacă cât mai mult timp alături de oameni de calitate. Asta se întâmplă și anul acesta când a decis să meargă alături de mai mulți artiști de breaslă la domnul Costel Capac, un gospodar din Domnești. Un mare iubitor de muzică, dar și de oameni, așa cum chiar Claudia spune.

ADVERTISEMENT

Domnul Costel Capac este cel mai gospodar om pe care l-am întâlnit în viața mea și face de ani de zile Ignatul cu foarte mulți artiști, la el acasă în Domnești. Este un mare iubitor de muzică și atunci are casa plină de artiști și voie bună”, declară pentru FANATIK, Claudia Ghițulescu.

”L-am căutat și mi-am cerut iertare”

Într-un material exclusiv pentru FANATIK, vedeta a mărturisit care a fost cea mai mare gafă pe care a făcut o într-o relație, respectiv aceea de a pleca fără nicio explicație.

Că am fugit de băiatul de care m-am îndrăgostit fără să-i spun, fără să dau explicații. De atunci spun în orice fel de relație tot ce simt pentru că el a crezut mult timp că nu l-am plăcut.

După ani de zile l-am căutat și mi-am cerut iertare. El în toată perioada aia a suferit, iar eu mi-am dat seama târziu cât de importantă e comunicarea în orice fel de relație”, mărturisea interpreta de muzică populară.

La capitolul momente dificile, Claudia face cea mai dureroasă confesiune despre momentul când a pierdut o sarcină și a fost lăsată de fostul soț, a nimănui.

Cel mai greu moment a fost când am pierdut sarcina care avea câteva luni, mi-a fost îngrozitor de greu să accept situația, am fost lăsată în casă singură de fostul meu soț iar eu nu voiam să spun nimic oamenilor pentru că nu aveam putere nici să vorbesc”, a mai spus vădit emoționată Claudia Ghițulescu.

ADVERTISEMENT