Life

Motivul pentru care Emily Burghelea și soțul său, Andrei, s-au despărțit în trecut: ”Am suferit enorm”

De ce Emily Burghelea și partenerul său, Andrei, s-au separat la un moment dat. Au stat departe unul de celălalt 6 luni.
19.07.2023 | 11:19
Motivul pentru care Emily Burghelea si sotul sau Andrei sau despartit in trecut Am suferit enorm
De ce Emily Burghelea și partenerul său, Andrei, s-au separat la un moment dat. Au stat departe unul de celălalt 6 luni. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Motivul pentru care fosta concurentă de la Bravo, ai stil și soțul său s-au despărțit în trecut. Participanta de la Săriți de pe fix a mărturisit că a suferit enorm în perioada în care nu l-a avut alături de tatăl copiilor săi.

De ce Emily Burghelea și partenerul său, Andrei, s-au separat la un moment dat. Au stat departe unul de celălalt 6 luni

Emily Burghelea a spus de ce s-a separat la un moment dat de partenerul său, Andrei. Au stat departe unul de celălalt 6 luni, perioadă în care frumoasa blondină a fost foarte neliniștită. Vedeta a pus punct pentru că nu se simțea deloc în control.

ADVERTISEMENT

Un alt motiv pentru care influencerița a decis să pună punct a fost teama că se va îndrăgosti nebunește sau că va fi rănită. Îi era foarte frică să nu sufere, în ciuda faptului că era convinsă că este sufletul ei pereche.

„În adâncul sufletului meu știam că el este alesul inimii mele, nu eram sigură că are disponibilitatea emoțională necesară ca să începem o relație serioasă, muncea foarte, foarte mult.

ADVERTISEMENT

Avea o viață agitată, ne vedeam destul de rar, nu vorbeam foarte mult, iar focul din sufletul meu ardea mocnit, până când ne-am certat și ne-am despărțit. Am suferit enorm.

L-am sunat de sute de ori în noaptea în care ne-am luat adio, însă Dumnezeu a decis că aveam amândoi nevoie să trecem prin foc ca să putem să ne bucurăm apoi de fericire!”, a declarat Emily Burghelea pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Emily Burghelea și Andrei, un cuplu perfect

Emily Burghelea și Andrei formează în momentul de față un cuplu perfect după ce o perioadă nu și-au vorbit. În cele din urmă drumurile lor s-au intersectat din nou și atunci au conștientizat că nu pot trăi unul fără celălalt.

Tot atunci cei doi au decis că sunt pregătiți să fie împreună și să formeze o familie, dovadă că în prezent sunt părinții a doi copii, o fetiță și un băiat. Cei mici sunt crescuți cu iubire, implicare și devotament și le bucură sufletul.

ADVERTISEMENT

Relația amoroasă dintre Emily Burghelea și soțul său se bazează pe sinceritate și respect. Se înțeleg de minune, frumoasa blondină subliniind că cuvântul ceartă nu există absolut deloc în casa lor pentru că aduce distrugere.

ADVERTISEMENT