Fotbal intern

Motivul pentru care Gigi Becali nu a mai dat nicio declarație de aproape o lună. „Ne-a promis asta”. Exclusiv

09.09.2020 | 22:24
Motivul pentru care Gigi Becali nu a mai dat nicio declaratie de aproape o luna Nea promis asta Exclusiv
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intrat în silenzio stampa de aproape o lună, situație care nu s-a mai întâmplat până acum de când este patron la FCSB. Motivul pentru care omul de afaceri nu mai vorbește cu presa nu a fost deloc lămurit de acesta.

FANATIK a discutat cu mai mulți apropiați ai lui Gigi Becali, dar și cu cei de la FCSB, jucători sau oameni din staff, pentru a afla ce se întâmplă de fapt cu patronul. Iar informația este reprezentată de promisiunea pe care Becali le-a făcut-o celor de la echipă.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu mai vorbește cu presa de la mijlocul lunii august. „Ne-a promis că o perioadă nu ne mai critică la televizor!”

Puțină lume se aștepta la această abordare din partea lui Gigi Becali, de a nu mai apărea cu declarații în presă. Mai ales că el spunea, în urmă cu câțiva ani, „fac cancer la limbă dacă nu vorbesc”. Ei bine, de aproape o lună, deși a început un nou sezon și au fost meciuri ale echipei sale, Gigi Becali nu a oferit presei nicio declarație, așa cum obișnuia.

Schimbarea de strategie are însă și un motiv, despre care vorbesc cei din anturajul echipei, dar în principal apropiații săi de la Palat. Patronul FCSB a avut o discuție cu cei din staff și cu unii jucători mai importanți, anunțându-i despre decizia sa.

ADVERTISEMENT

Ne-a promis că pentru o perioadă, poate chiar câteva luni, nu o să mai iasă în presă să critice echipa. Nu mai vorbește la televizor, nu mai dă declarații la ziare”, este explicația pentru FANATIK din interiorul echipei.

Ultima intervenție în media a lui Becali s-a produs după depistarea cazurilor de Covid la FCSB, la mijlocul lunii august

Gigi Becali a avut zilele trecute o declarație care susține ceea ce le-a spus oamenilor săi de încredere. Contactat după debutul lui Mirel Rădoi pe banca primei reprezentative, 1-1 cu Irlanda de Nord, Becali a uimit spunând că el nu se mai uită la televizor!

ADVERTISEMENT

Nu știu, nu mă pricep. Eu nu am televizor. Nu mă mai uit la televizor, nu știu despre ce vorbiți. Nu mai vorbesc cu nimeni. Nu îmi mai place. Hai, să fii sănătos, nu mă pricep. La revedere!”, a spus Gigi pentru antenasport.

Ultima oară când Becali a oferit o declarație despre echipă și despre fotbal se întâmpla pe 14 august. Atunci, după anunțul exclusiv al FANATIK despre cei 4 jucători depistați pozitiv la Covid (Niga, Udrea, Simion, Pantea), Gigi a confirmat numele acestora și ce se va întâmpla la echipă într-o ultimă intervenție pentru Digisport.

ADVERTISEMENT

Da, sunt patru cazuri de coronavirus. Toate la jucători. Sunt copiii ăștia, Niga, Udrea, cel venit de la Astra, Simion, și băiatul de 16 ani, Pantea. Acum să se ocupe DSP-ul, ce treabă am eu, să-i ia și să-i ducă la spital. Vor fi izolați de echipă. Trebuie să jucăm, n-avem ce face. Cine are COVID-19 să se ducă la spital, cine e sănătos să joace fotbal. Ce facem acum? Ne speriem de virus? Trebuie să jucăm. Copiii ăștia sunt cuminți, au stat în cantonament și tot au luat” – Gigi Becali, patron FCSB

De când e în silenzio stampa, Gigi Becali a discutat doar despre transferul lui Florin Niță de la Sparta Praga la FCSB! În rest, nu mai transferă pe nimeni!

Paradoxal sau poate nu, de când Becali nu mai iese să facă analize ale meciurilor echipei sale, victoriile au început să vină una după alta pentru trupa lui Toni Petrea. Au fost trei rezultate de 3-0, două în campionat, unul în turul 1 preliminar al Europa League.

Unii au pus rezultatele foarte bune ale celor de la FCSB la începutul acestui sezon și pe ieșirea din vârtejul presei sportive a lui Gigi Becali. Oricum, și dacă ar fi ieșit, criticile sale erau puține pentru că jocul s-a schimbat în bine. Și chiar dacă se vede altceva, ca să glumim puțin, Buș tot a fost schimbat deja de două ori după primele 45 de minute, iar Adi Petre nu a prins niciun minut. Deci, Gigi e acolo, dar fără expunere „aici” de circa o lună!

Și, totuși, din informațiile FANATIK, Gigi Becali a discutat și despre un transfer în această perioadă. Și-a dat acordul pentru repatrierea lui Florin Niță, de la Sparta Praga, cu care s-ar fi înțeles și la salariu. A intervenit însă o „necunoscută” în această ecuație, pentru că Rotaru de la Craiova a intrat pe fir și încearcă să-l aducă în Bănie pe Niță!

Pauza i-a permis să-și boteze „pe silent” nepoata și să facă o vizită la o mănăstire de lângă Salonic

Gigi Becali a avut într-adevăr și evenimente importante în familie în ultimele săptămâni. La finalul lunii august, pe 30, Gigi Becali și-a botezat nepoata, fiica Theodorei și a lui Mihai Mincu. Botezul s-a produs la Biserica Sf. Spiridon și, surprinzător pentru latifundiar, nicio televiziune nu a știut de marele eveniment!

La câteva zile după botezul nepoatei, Gigi Becali a plecat în Grecia, așa cum obișnuiește de câteva ori pe an. Merge să se reculeagă la mănăstiri, de obicei pe Muntele Athos. De data aceasta, Becali a fost plecat câteva zile la un așezământ monahal de lângă Salonic.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 1,78 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT