Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Motivul pentru care Gigi Becali preferă Hermannstadt în play-off: „S-a gândit şi la alte jocuri!”

Dani Coman știe de ce Gigi Becali vrea ca Hermannstadt să ajungă în play-off-ul SuperLiga. Declarațiile președintelui ardelenilor.
16.02.2024 | 15:15
Motivul pentru care Gigi Becali prefera Hermannstadt in playoff Sa gandit si la alte jocuri
Gigi Becali o vrea pe Hermannstadt în play-off. Replica lui Dani Coman. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA echipele cu care își dorește ca FCSB să se bată în play-off. Dani Coman a comentat declarațiile patronului liderului.

Dani Coman nu e deranjat de declarațiile lui Gigi Becali: „Îmi doresc să câștig fie că e FCSB, Rapid sau oricare echipă”

Dani Coman a comentat la FANATIK SUPERLIGA declarațiile patronului FCSB: „Pe mine mă cunoaște foarte bine. Probabil s-o fi gândit la alte jocuri. Dumnealui știe că indiferent de adversarul pe care îl întâlnesc îmi doresc să câștig.

ADVERTISEMENT

Fie că e FCSB, Rapid sau oricare altă echipă. Cu siguranță vom juca fotbal indiferent de ceea ce se întâmplă. E clar că ne gândim la play-off”, a mai spus oficialul ardelenilor.

Președintele lui Hermannstadt știe cum poate ajunge echipa sa în play-off: „Trebuie să luăm 9 puncte din cele 5 meciuri pe care le mai avem. Dacă le vom lua înseamnă că ne merităm locul în clasament. Dacă nu, înseamnă că ne vom lupta cu celelalte pentre evitarea retrogradării”.

ADVERTISEMENT

Dani Coman e încrezător însă Hermannstadt are un program infernal: „Toate meciurile sunt grele”

Dani Coman a vorbit despre programul lui Hermanstadt în ultimele cinci etape din sezonul regulat: „Avem la Rapid, avem acasă cu FC U Craiova, avem la Dinamo, acasă Oțelul și la CFR Cluj.

Pe Craiova am mai bătut-o și pe CFR, însă toate meciurile sunt grele. Am spus că jucăm cu Botoșani, cu Iașiul și că vom câștiga și n-am făcut-o”, a mai spus fostul portar al Rapidului la FANATIK SUPERLIGA, emisiunea care e LIVE în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30 pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Hermannstadt e pe locul șase în clasament cu 34 de puncte după 25 de etape, cu unul peste Sepsi Sfântu Gheorghe și Universitatea Cluj și la doar două puncte de Petrolul. Ardelenii au trei puncte mai puțin decât următoarea clasată, Farul Constanța.

În acest moment, nu mai puțin de șase echipe pot spera la ultimul loc de play-off: Hermannstadt, Sepsi, U Cluj, Petrolul, Oțelul, UTA și FC U Craiova 1948. Toate sunt despărțite de doar 4 puncte.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali o vrea pe Hermannstadt în play-off-ul SuperLiga

Gigi Becali a spus care ar vrea să fie ultimele două echipe calificate în play-off: „Păi a șasea vreau să fie Hermannstadt. Toate îmi convin… Hermannstadt și OSK… Să zicem că și OSK îmi convine, pentru că se bate pe bune, nu există să se dea la o parte Dioszegi.

Ăla e un om cuminte Dioszegi, nu face blaturi. Sunt ambițioși ungurii. Că sunt și cu ungurii ăilalți și se bat cu ambiție ungurii între ei”.

Dani Coman știe de ce Gigi Becali vrea Hermannstadt în play-off

ADVERTISEMENT