Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Motivul pentru care jucătorii Craiovei lui Mititelu sunt disperați să prindă play-off-ul. Ce prime uriașe au în contracte. Video exclusiv

FC U Craiova 1948 speră să prindă play-off-ul în ultimele două etape din sezonul regulat din SuperLiga. Fotbaliștii olteni sunt disperați să intre în top 6 și au și de ce.
04.03.2023 | 11:39
Motivul pentru care jucatorii Craiovei lui Mititelu sunt disperati sa prinda playofful Ce prime uriase au in contracte Video exclusiv
Motivul pentru care jucătorii Craiovei lui Mititelu sunt disperați să prindă play-off-ul. Ce prime uriașe au în contracte. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 așteaptă cu sufletul la gură decizia Comisiei de Recurs în cazul de xenofobie de la Sf. Gheorghe. La primul termen, oltenii au pierdut la „masa verde” meciul cu Sepsi, dar șansele la play-off sunt încă vii. Adrian Mititelu a analizat lupta cu echipa lui Bergodi la cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Toate gândurile duc la play-off. Fotbaliștii lui FC U Craiova 1948, disperați să intre în top 6

FC U Craiova 1948 are pregătite prime frumoase de bani dacă va reuși să intre în premieră în play-off-ul campionatului. Cu două etape rămase până la finalul sezonului regulat, echipa lui Nicolo Napoli este la patru puncte în spatele lui Sepsi, formație aflată pe poziția a șasea.

ADVERTISEMENT

„Depinde de la jucător. În medie 10-15 mii de euro. E tot o chestie de orgoliu. Și dacă pierdem play-off-ul nu e o tragedie. Mai avem un meci greu mâine, dar dacă intrăm în play-off vom fi o nucă tare și fiecare meci îl vom trata ca pe o finală. Dacă intrăm în play-off să nu crezi că vom termina pe locul 6.

Obiectivul acestui club în acest an a fost calificarea în play-off. Ne dorim foarte mult acest lucru. Suntem convinși că dacă am reuși acest lucru am face o figură foarte frumoasă în play-off. Nu o să fim FC Argeș de anul trecut, care a pierdut majoritatea meciurilor cu 0-5”, a declarat Adrian Mititelu Junior, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Cel mai mult vrem să o batem pe FCSB”

Gigi Becali a transmis că își dorește ca gruparea patronată de familia Mititelu să intre în play-off, dar mezinul susține că patronul FCSB-ului nu și-a făcut bine calculele.

„Cel mai mult pe FCSB vrem să o batem că nu i-am bătut niciodată și e un obiectiv pentru noi. Și e un derby. Cine nu vrea să bată pe FCSB? Cu FCSB avem primă dublă. Dacă ar fi să ne uităm din noiembrie încoace, echipa asta e de locul 1.

ADVERTISEMENT

Ce victorii am avut, în Giulești, pe CSU Craiova am subordonat-o acasă. Echipa asta are toate atuurile de play-off. Eu nici nu concep să nu intrăm în play-off.

Dar pun răul înainte, că sunt un tip rezervat de fel, dar merităm pe deplin acest loc 6. Și dacă nu pierdeam acele meciuri aiurea la început, noi eram în primele 3”, a conchis Mititelu Jr.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT