Sport

Motivul pentru care Mihai Bălașa nu a bifat niciun minut în tricoul lui Sepsi! Fundașul a venit cu o problemă de la Universitatea Craiova

FANATIK a aflat motivul pentru care fundașul Mihai Bălașa nu a bifat niciun minut în tricoul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, după transferul de la Universitatea Craiova.
14.02.2022 | 18:39
Motivul pentru care Mihai Balasa nu a bifat niciun minut in tricoul lui Sepsi Fundasul a venit cu o problema de la Universitatea Craiova
FANATIK a aflat motivul pentru care fundașul Mihai Bălașa nu a bifat niciun minut în tricoul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, după transferul de la Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT

Mihai Bălașa (27 de ani) a fost transferat de Sepsi Sfântu Gheorghe, în această iarnă, de la Universitatea Craiova, pentru 50.000 de euro, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Acesta a semnat un contract valabil până în vara lui 2023 cu formația covăsneană.

Motivul pentru care Mihai Bălașa nu a bifat niciun minut în tricoul lui Sepsi

De la momentul transferului lui Mihai Bălașa, Sepsi Sfântu Gheorghe a bifat cinci partide oficiale, însă fundașul nu a bifat niciun minut pentru trupa lui Cristiano Bergodi. Acesta nu a fost inclus nici măcar în lotul echipei.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Mihai Bălașa a venit cu o leziune musculară de la Universitatea Craiova, această problemă obligânu-i pe cei de la Sepsi să amâne debutul fundașului.

În mod normal, Bălașa ar trebui să se refacă în 10-14 zile. Însă, medicii de la Sepsi speră să-l recupereze mai repede pe fotbalistul format la Academia Hagi.

ADVERTISEMENT

Sepsi se află pe locul 9 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 33 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate.

Mihai Bălașa, transfer cu scandal la Sepsi

Recent, Gică Hagi, antrenorul și acționarul clubului Farul Constanța, a declarat faptul că se înțelesese cu Mihai Bălașa să vin la echipa sa. Însă, Sepsi ar fi „deturnat” transferul fundașului, oferindu-i un salariu mai mare.

ADVERTISEMENT

La acel moment, „Regele” a vorbit în termeni duri, atât despre Mihai Bălașa, cât și despre oficialii de la Sepsi.

„L-am dorit să vină (n.r. pe Mihai Bălașa) dar, din păcate, în ultima secundă, nu ştiu cum a facut Sepsi de l-au luat. Îl certau pe Budescu şi ei au facut la fel, că am înţeles că dau telefoane la jucători.

ADVERTISEMENT

Când sunt făcuţi la o echipă, mai dau telefoane alţii să pluseze. Asta e, ce să-i fac. Îmi pare rau că a fost un copil de-ai noștri, dar, din păcate, a greşit.

Mi-a dat cuvântul mie, iar Sepsi l-a sunat şi a plecat la Sepsi. Probabil i-o fi dat Mitrea telefon cum l-a sunat şi pe Larie. Noroc că Larie nu s-a dus.

Fiecare să îşi vadă de treaba lui, dar am fost forţat să zic, pentru că e pe faţă. Și-a dat cuvântul, bătusem palma şi cu Craiova. S-au băgat ei şi au plusat, dar ştiţi cât? Un euro. Un euro mai mult, cred. 

Ştiu ce jucători îmi plac, aud şi îi iau alţii, că ştiu că nu am bani. M-au făcut scouter-ul lor. Nu o să mai fiu scouter-ul lor, o să fiu mai precaut. Suntem cea mai bună echipă din ultimele cinci etape, care a terminat campionatul cu cel mai frumos fotbal, de departe”, a declarat, recent, Gică Hagi.

  • 900.000 de euro este cota lui Mihai Bălașa, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT