Life

Motivul pentru care Selly și-a cumpărat un apartament la Mamaia. Are de gând vloggerul să se mute din București?

Motivul pentru care Selly și-a cumpărat un apartament la Mamaia. Ce spune vloggerul despre posibilitatea de a se muta din București.
22.07.2023 | 17:59
Motivul pentru care Selly sia cumparat un apartament la Mamaia Are de gand vloggerul sa se mute din Bucuresti
De ce și-a cumpărat Selly un apartament în Mamaia. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Selly și-a cumpărat un apartament la malul mării, la Mamaia, într-un bloc a cărui construcție nu este finalizată. Vloggerul a dezvăluit dacă ar vrea să se mute sau nu din București.

De ce a cumpărat Selly și-a achiziționat un apartament la Mamaia

Recent, cunoscutul vlogger a achiziționat un apartament la Mamaia, la etajul 13 al unui bloc aflat încă în construcție. Tânărul locuiește în București de când a terminat liceul, acolo unde stă în chirie, și a spus dacă are de gând să părăsească sau nu Capitala.

ADVERTISEMENT

Selly a explicat că a cumpărat proprietatea ca o investiție și că nu se va muta la mare. Creatorul de conținut este mulțumit de locația în care stă în chirie acum, după cum a explicat în cadrul unui interviu.

“Încă locuiesc unde locuiam cu chirie și sunt foarte mulțumit, însă am cumpărat un apartament ca o investiție. Am cumpărat un apartament la mare, la Mamaia.

ADVERTISEMENT

Este un apartament foarte frumos, la etajul 13, într-un bloc care este acum în construcție. Consider că am făcut o investiție foarte bună. Încă nu m-am decis care să fie destinația”, a declarat Selly la Antena Stars.

Apartamentul de la Mamaia face parte dintr-un proiect imobiliar în curs de construcție, iar acesta va fi predat la sfârșitul lui 2024. Selly are de gând să utilizeze proprietatea în scopuri de închiriere pe termen scurt sau în regim hotelier și nu pentru a locui acolo.

ADVERTISEMENT

Tânărul își păstrează reședința în Capitală, așa că va rămâne acolo în continuare. Selly este foarte entuziasmat că a făcut acest pas, mai ales că apartamentul este prima sa proprietate.

“Dacă să-l țin pentru mine sau dacă să-l dau în regim hotelier, însă nu o să fie apartamentul în care o să locuiesc, pentru că eu locuiesc în București, dar eu consider că am făcut o investiție foarte bună și sunt foarte happy pentru că, în sfârșit, mi-am cumpărat prima mea proprietate”, a mai spus Selly, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Cât de mare este apartamentul lui Selly

Apartamentul pe care l-a achiziționat vloggerul este unul destul de mare, cu o suprafață de 102 metri pătrați. Mai mult, acesta are o vedere la mare, de unde se pot vedea apusul și răsăritul.

“Apartamentul momentan este într-un bloc în construcție, dar pot să spun că este un apartament de 102 metri pătrați de suprafață construită, are un balcon foarte generos, are vedere la mare.

E o vedere pe lateral cumva la mare, datorită acestui lucru vezi și apusul și răsăritul. Și o să fie predat la finalul anului 2024, deci mai durează până este predat, dar proiectul este foarte interesant”, a mau explicat Selly.

Selly s-a dovedit a fi foarte inspirat atunci când a făcut această investiție. Tânărul își câștigă banii din propria muncă de ani buni și are grijă să-i gestioneze în mod corespunzător.

ADVERTISEMENT
Tags: