News

Motivul pentru care un tătic și-a scos copiii la plimbare, în lesă. ”Nu sunt câini”

Val de indignare la adresa unui tânăr tată care s-a filmat în timp ce-și plimba cei cinci copii într-o lesă, pe o stradă din orașul în care locuiește.
05.08.2023 | 13:48
Motivul pentru care un tatic sia scos copiii la plimbare in lesa Nu sunt caini
Americanul Jordan Driskell a stârnit o adevărată furtună online, după ce a apărut ținându-și cei cinci copii în lesă / Foto: Instagram Jason Driskell
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Kentucky a ajuns în centrul unei adevărate furtuni mediatice, după ce a postat imagini în care își plimbă cei cinci copii folosindu-se de lese asemănătoare câinilor.

Tatăl copiilor spune că nu greșește cu nimic

Jordan Driskell (31 de ani) a fost aspru criticat de internauți pentru modul în care iese la plimbare cu cvitupleții. ”Sunt copii, nu sunt câini”, i-a transmis o internaută, care s-a declarat revoltată de scenele pe care tocmai le urmărea.

ADVERTISEMENT

”Când oamenii mă judecă pentru că folosesc lese de copii, îi invit în locul meu, pentru o zi”, a transmis Driskell, într-un mesaj postat pe Instagram.

”Copiii sunt atât de curioși – vor să alerge și să exploreze. Pentru liniștea noastră, folosim o lesă care ne permite să ne plimbăm în voie în locuri publice, fără să ne facem griji că micuții ar putea să «evadeze» la un moment dat”, a mai explicat americanul, susținând că nu a făcut nimic rău, și că acesta este singurul mod în care poate ține sub observație cinci copii, în același timp.

ADVERTISEMENT

Mama cvintupleților: ”Doar așa îi putem supraveghea în locuri aglomerate”

Și mama copiilor, Briana Driskell, spune că varianta lesei a fost de neevitat, în condițiile în care Zoey, Dakota, Hollyn, Asher și Gavin sunt extrem de activi și neastâmpărați.

”Căruciorul era foarte mare și chiar părea ridicol în unele situații. Acum folosim această lesă pentru a ne asigura că deținem controlul și putem să-i supraveghem atunci când ne plimbăm în locuri aglomerate”, a declarat femeia.

ADVERTISEMENT

Critici dure pentru părinți

Explicațiile părinților nu au fost suficient de convingătoare încât să-i calmeze pe cei care au vizionat imaginile.

”Chiar nu puteți să-i învățați pe cei mici să stea lângă voi? Explicați-le că este periculos să fugă de lângă voi atunci când vă plimbați”, a fost de părere un internaut.

ADVERTISEMENT

Un altul le-a transmis celor doi părinți: ”Nu faceți atât de mulți copii, dacă nu rezistați în situațiile tensionate”. În fine, altcineva s-a întrebat, ironic, dacă următorul pas pentru cei mici este să învețe pozițiile ”culcat” și ”șezi”.

Au fost și oameni care i-au lăudat pe cei doi părinți

Au existat, însă, și oameni care l-au încurajat pe tăticul care a postat imaginile. ”Fă ce trebuie să faci pentru a-i ține în siguranță.Îmi place ceea ce văd. Niciunul nu pare stresat”, a scris un susținător, potrivit NY Post.

În Statele Unite nu există o lege care să interzică plimbarea cu lesă a copiilor, tocmai de aceea Jordan Driskell nu poate fi amendat și nu i se poate interzice să iasă la plimbare în acest fel.

ADVERTISEMENT