Life

Motivul real pentru care Sebastian Dobrincu nu mai participă la Imperiul Leilor. Cu ce se ocupă acum antreprenorul

Sebastian Dobrincu nu mai apare la sezonul 4 al emisiunii Imperiul Leilor de la Pro Tv. Care este motivul și cu ce se ocupă acum acesta?
12.07.2023 | 19:07
Motivul real pentru care Sebastian Dobrincu nu mai participa la Imperiul Leilor Cu ce se ocupa acum antreprenorul
Motivul real pentru care Sebastian Dobrincu nu mai participă la Imperiul Leilor. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu a fost unul dintre investitorii de la Imperiul Leilor. La filmările pentru sezonul 4, însă, tânărul nu va mai participa. Care este motivul din spatele unei astfel de decizii?

Motivul pentru care Sebastian Dobrincu nu mai participă la Imperiul Leilor

Sebastian Dobrincu a vorbit despre schimbările din viața sa, având în vedere că la Imperiul Leilor, acesta a fost înlocuit.
Antreprenorul spune că are foarte mult de muncă, motiv pentru care nu mai are timp și pentru altceva.

ADVERTISEMENT

A început o campanie nouă în domeniul inteligenței artificiale. Are atât de multă treabă încât stă treaz și ziua, dar și noaptea. Are mult de învățat, însă se consolează cu gândul că poate să mai aibă timp și pentru el în viitor, iar acum poate să pună în practică noi idei.

„Viața mea personală și profesională o să fie cam una și aceeași: foarte ocupată. Am început o companie nouă în domeniul de inteligență artificială, care îmi mănâncă și zilele, și nopțile.

ADVERTISEMENT

Din păcate, o să învăț și vara asta, însă mă consolez cu gândul că sunt tânăr și am timp să petrec mai încolo în viață și că acum bat fierul cât e cald”, a povestit antreprenorul, pentru impact.ro.

Sebastian Dobrincu a mai dezvăluit sursei citate că oricum nu era o fire petrecăreață. Drept urmare, nu-i pare rău că pierde concerte, ori alte festivaluri. Iubește să muncească și nu simte că pierde timpul.

ADVERTISEMENT

Cum arată o zi din viața antreprenorului

De asemenea, chiar dacă nu are pauză, nu se plânge deloc. Oricum are oameni alături și face ceea ce îi place. Printre altele, el a mai dezvăluit cum arată și o zi din viața sa. Se culcă târziu, stă doar cu ochii în calculator, ori la telefon.

Nu știe niciodată cât doarme, cert este că vrea să dea randament. Alege să se odihnească măcar șase ore pe noapte, ori cât îi cere corpul. Totodată, are grijă să nu se forțeze atunci când simte că nu mai poate.

ADVERTISEMENT

”Ziua mea începe cu ziua de dinainte, pentru că mă culc foarte târziu, cu ochii în calculator sau cu telefonul la ureche, pe apeluri. Mă trezesc foarte devreme, nu știu cât dorm. Încerc să dorm cât mai mult, pentru că nu dau randament.

Nu, dacă dormi puțin și prost, nu ești nici productiv, nici nu rezolvi nimic, nu împaci pe nimeni! Încerc să mă odihnesc, 5 ore-6 ore, atâta îmi cere corpul natural, nu forțez nimic, mă trezesc natural și după, fiecare zi e diferită”, a mai dezvăluit el, în interviul acordat pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT