Life

Sebastian Dobrincu a zburat de la Imperiul Leilor! Ce fotbalist celebru l-a înlocuit

Sebastian Dobrincu nu va mai face parte din echipa Leilor de la Pro Tv! Un fotbalist celebru i-a luat locul pe scaunul emisiunii.
07.07.2023 | 17:45
Sebastian Dobrincu, înlocuit de la Imperiul Leilor / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu a fost înlocuit la Imperiul Leilor!  Emisiunea de la Pro Tv a schimbat destinele multor antreprenori din România. Este show-ul de televiziune care le oferă acestora șansa să-și vadă afacerea finanțată de cei mai de succes oameni de afaceri: Leii de pe scaune.  Al patrulea sezon al emisiunii fenomen de la Pro Tv va găzdui opt lei, și nu patru sau cinci ca în alți ani. Iată cine sunt aceștia.

Ce fotbalist celebru l-a înlocuit pe Sebastian Dobrincu la Imperiul Leilor

Un nou sezon Imperiul Leilor de la Pro Tv va începe în curând. Ziua așteptată de către toți pasionații de business va venit cât mai repede. Filmările pentru cel de-al patrulea sezon Imperiul Leilor au început. Liderii unor afaceri importante îi vor căuta pe antreprenorii care merită să fie cunoscuți.

ADVERTISEMENT

Ca în fiecare sezon, antreprenorii vor avea șansa de a face o schimbare radicală în privința afacerii lor! Pe scaunele investitorilor se vor așeza oameni cu experiență pe piața de bussiness din România.

În sezoanele trecute echipa Leilor era formată din Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Sebastian Dobrincu, Wargha Enayati și Dragoș Petrescu. Acum, Imperiul Leilor va fi „format” din opt oameni de afaceri de success. Cel mai tânăr milionar din România, Sebastian Dobrincu nu va mai face parte din echipa Leilor.

ADVERTISEMENT

Cine este fotbalistul care va fi noul membru al echipei de investitori de la Imperiul Leilor

Opt lei se vor afla în acest sezon în fața celor de acasă. Unii dintre ei au deja câteva sezoane în care au schimbat destine. Alții sunt pentru prima dată în acest rol. Printre cei care revin se află: veteranul, Dragoș Petrescu. Omul de afaceri a participat încă din primul sezon și este fondatorul lanțului de restaurante City Grill.

Dan Șucu, proprietarul Mobexpert, își menține poziția și va participa și în cadrul noului sezon. Cristina Bâtlan, fondatoarea și proprietara brandului Musette, care se află în show încă de la sezonul doi va reveni la Imperiul Leilor. Și Dr. Wargha Enayati, fondatorul Rețelei Private Regina Maria li se va alătura, fiind al doilea sezon pentru el.

ADVERTISEMENT

Alături de veteranii emisiunii vor fi patru noi investitori. Daniel Mischie, CEO City Grill, Mircea Căpățînă, Cofondator &  Director de Marketing SmartBill. Proprietarul Fan Courier, Felix Pătrășcanu intră și el în jocul de la Imperiul Leilor.

Ultimul, însă nu cel din urmă, este fostul fotbalist Răzvan Raț. Bărbatul a pus ghetele „în cui”, iar acum este investitor în domeniul tehnologiei și al afacerilor imobiliare.

ADVERTISEMENT

Ce surprize îi așteaptă pe telespectatori în sezonul patru Imperiul Leilor

Timp de trei sezoane, sute de afaceri aflate la început de drum au primit șansa necesară dezvoltării. Unele dintre ele au început să sedimenteze deja un drum pe care vor putea cunoaște succesul

Ca în fiecare sezon, cortina se va ridica pentru a face loc cutezătorilor care vin cu idei sau afaceri ce au nevoie de finanțare. Imperiul Leilor a schimbat destine și a scos la lumină idei care pot schimba viitorul antreprenorilor. Investitorii au finanțat multe businessuri cu potențial, iar telespectatorii au urmărit cu emoție, minut cu minut, spectacolul afacerilor.
Leii au arătat că orice vis poate deveni realitate, dacă ai curaj și crezi în el. Sute de proiecte au intrat în „Imperiul leilor”, iar multe dintre ele au primit finanțarea de care aveau nevoie. Peste 8,5 milioane de euro au investit leii în sezonul cu numărul trei.

ADVERTISEMENT