Life

Mr. Pink, reguli dure pentru Monica Gabor. Motivul pentru care vedeta a dispărut de luni bune din online

Monica Gabor nu a mai postat nimic pe social media de ceva vreme. Ce se întâmplă, de fapt, în viața partenerei lui Mr. Pink
05.12.2023 | 07:17
Mr Pink reguli dure pentru Monica Gabor Motivul pentru care vedeta a disparut de luni bune din online
Monica Gabor a dispărut din online. Ce s-a întâmplat în viața vedetei Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Monica Gabor trăiește viața la care a visat mereu. De când a plecat din România și i-a spus adio lui Irinel Columbeanu, vedeta și-a găsit sufletul pereche tocmai în Statele Unite ale Americii. Relația sa cu Mr. Pink durează de ani buni. Dar, se pare că nu este deloc ușor să fii partenera celebrului om de afaceri.

Monica Gabor este o soție supusă

Monica Gabor este una dintre cele mai cunoscute vedete din spațiul monden de la noi. Deși trăiește de mulți ani în Statele Unite ale Americii, românii nu au uitat-o deloc. De când Irinel Columbeanu a ajuns la un azi de bătrâni, atenția tuturor s-a mutat asupra fostului model.

ADVERTISEMENT

Monica Gabor nu are de gând să renunțe la viața de lux pe care o duce în America. Mai mult, nici nu are motiv să revină în România. Aceasta s-a stabilit peste Ocean din toate punctele de vedere, iar viața sa este mai frumoasă decât și-ar fi putut imagina, vreodată.

O mare parte dintre fanii ei sunt din România. Pentru a fi mereu la curent cu ceea ce face diva pe Ocean, aceștia au urmăresc pe social media. Doar că, de o bună vreme de timp, Monica Gabor este absentă de pe toate platformele.

ADVERTISEMENT

Faptul că vedeta lipsește de pe Instagram și de pe Facebook a ridicat un semn de întrebare în rândul comunității ei de fani. Din fericire, nu s-a întâmplat nimic cu Monica, ci doar se supune regulilor impuse de partenerul ei.

Nu totul este numai lapte și miere în relația fostului model

Mr. Pink este foarte strict cu Monica Gabor și are un set de reguli pe care vedeta trebuie să le respecte. Afaceristul deține controlul în relație și i-a interzis Monicăi accesul la diverse activități pe care vedeta obișnuia să le facă.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor zvonuri, în prezent, Monica nu are voie să meargă la saloane, să se bronzeze în exces sau să aibă unghiile colorate. Ba mai mult, vedeta nu poate să apară la TV sau să facă anumite postări pe social media fără a cere, în prealabil, acordul său.

Din exterior, relația celor doi pare una desprinsă din filme. Multe dintre urmăritoarele Monicăi visează la un astfel de iubit, dar, în spatele ușilor închise, realitatea este cu totul și cu totul alta.

ADVERTISEMENT

Monica și Mr. Pink se cunosc de mai bine de un deceniu. În tot acest timp, relația lor a trecut prin fel de fel de episoade. La un moment dat, cei doi au simțit nevoia unei pauze, dar s-au împăcat repede.

Între Monica Gabor și Mr. Pink există o diferență de vârstă notabilă. Vedeta este cu 11 ani mai mică decât afaceristul, dar se pare că asta nu reprezintă un impediment pentru iubirea lor.

ADVERTISEMENT