Life

Mugur Mihăescu nu s-a mai abținut. Ce a putut să spună despre Vladimir Putin și scumpiri

Mugur Mihăescu a lansat un atac dur la adresa președintelui Vladimir Putin. Câștigătorul primului sezon Masked Singer România a vorbit și despre scumpirile din ultima perioadă.
16.03.2022 | 00:47
Mugur Mihaescu nu sa mai abtinut Ce a putut sa spuna despre Vladimir Putin si scumpiri
Mugur Mihăescu, atac dur legat de scumpiri și Vladimir Putin. Reacția actorului. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Celebrul actor de la „Vacanța mare” nu s-a mai abținut. Vedeta și-a spus punctul de vedere legat de conflictul din Ucraina, care i-a făcut pe români să uite foarte multe lucruri, dar și adevăratele motive ale crizei.

Mugur Mihăescu, atac dur legat de scumpiri și Vladimir Putin. Reacția actorului

Mugur Mihăescu este de părere că scumpirile din ultimele luni nu au nicio legătură cu războiul pornit de Vladimir Putin, ci cu pandemia de coronavirus și alte evenimente care s-au desfășurat în ultimii ani. Actorul crede că românii au uitat complet de restricții și de felul în care multe afaceri au dat faliment.

ADVERTISEMENT

„Mă oftic rău că Putin a atacat Ucraina, vă spun foarte sincer. Este inacceptabil ceea ce a făcut Putin pentru că a adus alături de acest atac uitarea. Uitarea că, înainte doar cu doi ani, am fost atacaţi de aici, din interior, nu am avut nevoie de niciun idiot care să intre cu tancurile peste noi și care să ne pună pumnul în gură. 

Uitarea că, în ultimii doi ani de zile, economiile au fost prăbuşite. Uitarea că în ultimii doi ani de zile Statele Unite au tipărit 20% din masa lor monetară totală, deci de-a lungul existenţei lor, 20% au tipărit-o acum, în ultimii doi ani. Și asta nu e așa, nu aduce inflație. 

ADVERTISEMENT

Şi uitarea mai multor şi mai multor lucruri că scumpirea a început înainte de a ataca idiotul ăsta Ucraina. Uităm, dar ne este frică în continuare, luăm cu asalt magazine, benzinării, hârtia igienică dispare, benzina dispare.

Pentru că e mult mai uşor, nu-i aşa, să ai cămara plină dacă vine bomba că așa gândesc masele. Și noi uităm pentru că ăla a atacat Ucraina. Uităm cum s-a răspândit virusul, de la nişte laboratoare, care cercetau, în beneficiul nostru, al tuturor, nişte chestii biologice ca să ne păzească de ele. 

ADVERTISEMENT

Ne-au păzit, doi ani de zile, ne-au păzit de ele. Așa poate o să ne păzească și ăștia din Ucraina, de la laboratoarele lor, poate scapă vreun carcalac și de acolo. Dar nu-i așa, atunci guvernele mondiale, vor lua decizia să ne mai pună o bodniță la gură”, a spus actorul pe Facebook.

Vedeta a vorbit și prin prisma faptului că știe situația neplăcută prin care a trecut. Artistul și-a ținut cu greu pe linia de plutire afacerile din Centrul Vechi. În plus, Mugur Mihăescu a prezis încă de anul trecut falimentul afacerilor mici.

ADVERTISEMENT