News

Mulţi români cred în continuare că Andreea Esca nu a avut coronavirus: “Câţi bani ai luat pentru minciuna asta”

21.07.2020 | 08:47
Multi romani cred in continuare ca Andreea Esca nu a avut coronavirus Cati bani ai luat pentru minciuna asta
ADVERTISEMENT

Chiar dacă a recunoscut că a avut coronavirus și a descris cu lux de amănunte întreg calvarul prin care a trecut în ultima perioadă, Andreea Esca nu a reușit să pună capăt criticilor venite din partea adepților teoriei conspirației.

Ba mai mult, aceștia continuă să o acuze pe îndrăgita prezentatoare de știri că ar fi primit, de fapt, o sumă uriașă de bani pentru a afirma public că a fost bolnavă.

ADVERTISEMENT

Fiecare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot, sunt un om”, s-a destăinuit vedeta Pro TV, însă discursul său nu a fost deloc pe placul celor care continuă să nege existența COVID-19.

Andreea Esca, pusă la zid pe rețelele de socializare după interviu. Este acuzată că a primit bani să mintă că a avut coronavirus

Încă din primele minute ale interviului difuzat luni seară, pe rețelele de socializare au început să curgă comentariile negative.

ADVERTISEMENT

De același tratament a avut parte și Marcel Pavel, acuzat că a primit 100.000 euro să inducă panică în rândul populației. Nici ceilalți membri ai echipei „Te cunosc de undeva” nu au scăpat de criticile dure ale internauților după ce au anunțat că s-au îmbolnăvit în timpul filmărilor pentru sezonul trei.

Câți bani ai luat pentru minciuna asta? Tu fiind o persoană publica cunoscută chiar și în Europa ai făcut anunțul ăsta sub pretextul că fiind persoană publica ești și mai credibilă, dar atât tu, cât și televiziunea ați fost plătite pentru acest anunț mincinos. În spital ai putut sta la fel cum a stat și Marcel Pavel pentru 100.000 de euro”, este doar unul dintre comentariile apărute pe Facebook după dezvăluirile Andreei Esca.

ADVERTISEMENT

Eu am schimbat instant programul când am văzut-o cum minte si debitează prostii. Chiar nu mă așteptam la ea. Dar nah, banii sunt buni. Fie că ești Esca, Pavel sau alte vedete”,Bine că de 4 luni, ne îndemni să păstrăm distanța și să purtăm mască, însă tu ai făcut exact opusul. Virusul nu ține cont de NIMIC atunci când acționează”, sau „Cam repede s-a vindecat”, au mai scris internauții.

Alex Dima sare în apărarea colegei sale: „Ce e în mintea voastră”

Scos din minți de acuzațiile care i se aduc Andreei Esca, Alex Dima a răbufnit într-un mesaj publicat pe contul său de Facebook la scurt timp după difuzarea interviului acordat de colega sa. Acesta le atrage atenția celor care încă refuză să creadă în existența virusului că o astfel de atitudine nu face altceva decât să pună în pericol populația întregii țări, având în vedere că numărul cazurilor de îmbolnăvire crește pe zi ce trece.

ADVERTISEMENT

Opriți-vă! Ignoranța și nepăsarea voastră o să ne coste pe toți! Mă uit cu groază la părerile unor compatrioți despre interviul dat de Andreea Esca. Atâta inconștiență…Ce nu pricepeți? Există un virus.

Oameni, sute, mii suferă. Oameni mor. Măcar din respect pentru ei și familiile lor, terminați cu prostiile astea pe care le scrieți! Ce e atât de greu să pricepeți că dacă ne imbolnăvim toți, nu avem unde să ne tratăm?

Dacă se îmbolnăvesc medicii, cine ne tratează? Cine și unde???
O să murim cu zile. Ani la rând, inconștienta și nepăsarea voastră au ținut țara asta pe loc, la marginea civilizației.

Voi ați votat tot felul de incompetenți. Voi le-ați crezut minciunile și prostiile, așa cum, acum îi credeți pe cei care va spun că virusul asta nenorocit nu există! Voi! Ce e în mintea voastră când ne spuneți că suntem plătiți să spunem că există un virus???

Vă e greu să vă spălați pe mâini, să păstrați distanță, să purtați o mască? Treziți-vă! Voi, cei vizați, nu încercați să veniți cu argumente, să vă susțineți teoriile pentru că nu vreau să îmi petrec noaptea dând block, a scris jurnalistul pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT