Life

”Munca mea este riscantă”. Jobul de care fuge toată lumea, dar care a îmbogățit-o pe o tânără de 21 de ani

Locul de muncă plătit regește. Nu toată lumea are curajul să lucreze opt luni fără încetare pentru o sumă imensă de bani
16.01.2024 | 09:44
Munca mea este riscanta Jobul de care fuge toata lumea dar care a imbogatito pe o tanara de 21 de ani
Locul de muncă unde o tânără de 21 de ani este plătită regește. Sursa foto: Instagram, Pixabay
ADVERTISEMENT

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că toată lumea își dorește un loc de muncă bine plătit. De obicei, joburile remunerate cu mulți bani vin la pachet și cu o serie de responsabilități. De asta s-a convins o tânără de 21 de ani care este plătită regește, în fiecare lună.

Tânăra care la 21 de ani lucrează în mină

În continuare, există concepția că în lume sunt locuri de muncă pentru bărbați și pentru femei. Ei bine, o tânără de 21 de ani a demontat acest mit. Taleah Jayne are un job de care fuge multă lume, dar care îi oferă un trai mai mult decât decent.

ADVERTISEMENT

La cei 21 de ani ai săi, Taleah lucrează în mină. Momentan, la locul de muncă, statutul ei este de ucenic, dar asta nu înseamnă că nu este plătită regește. Salariul pe care aceasta îl primește depășește orice imaginație.

Munca în mină nu este deloc una ușoară. Însă, pentru activitatea sa de zi cu zi, Taleah este răsplătită cu 80.000 de lire sterline, adică 460.000 de lei. Deși suma poate părea colosală pentru mulți, aceasta este direct proporțională cu responsabilitate pe care tânăra o are.

ADVERTISEMENT

Momentan, Taleah Jayne este ucenic la locul de muncă. Însă, pe măsură ce va avansa, salariul ei va crește. Tânăra este responsabilă de montarea anvelopelor în mină, un job deloc ușor pentru o femeie.

Taleah Jane îndură condițiile grele timp de 8 luni pe an

Locul de muncă al tinerei prezintă un grad ridicat de risc, dar și de responsabilitate. Tocmai de aceea, aceasta este nevoită să stea foarte mult timp departe de casă.

ADVERTISEMENT

Programul pe care îl respectă Taleah este unul draconic. Tânăra de 21 de ani muncește fără pauză timp de 8 luni, apoi 4 luni se bucură de concediu.

Dincolo de programul deloc ușor, nici condițiile de lucru nu sunt mai prietenoase. În fiecare zi, Taleah muncește la peste 40 de grade, timp de 12 ore. Din cauza acestor condiții, dar și a programului, tânăra a lipsit de la toate evenimentele importante din familie.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, salariul ei a suferit unele fluctuații. De cele mai multe ori, suma de bani pe care o primește este influențată de turele în care lucrează. Și, ca de obicei, turele de noapte au fost mereu mai bine plătite.

Înainte de a ajunge să lucreze în mină, Taleah Jean a fost în pregătire. Aceasta a lucrat luni bune ca forator offsider, iar asta a ajutat-o să se acomodeze mult mai bine condițiilor din subteran.

ADVERTISEMENT