Life

Locul de muncă plătit cu aproape 100 de euro pe zi. Angajatorul oferă cazare gratuită la hotel, abonament la transportul în comun și reducere la cartela de mâncare. N-ai nevoie de studii superioare

Locul de muncă unde românii pot primi, lunar, mii de euro în mână. Cerințele nu sunt deloc grele, iar angajatorul pune totul la dispoziție
14.01.2024 | 11:00
Locul de munca platit cu aproape 100 de euro pe zi Angajatorul ofera cazare gratuita la hotel abonament la transportul in comun si reducere la cartela de mancare Nai nevoie de studii superioare
Locul de muncă unde poți câștiga mii de euro pe lună. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

În ultima vreme, piața locurilor de muncă a început să fie din ce în mai diversă. Aproape că nu este persoană care să nu își găsească un loc de muncă potrivit, mai ales că nici cerințele nu sunt foarte mari. Ba mai mult, în unele cazuri, salariul este completat de o serie de beneficii.

Locul de muncă unde poți câștiga mii de euro pe lună

Românii care vor să muncească pe bani mulți o pot face peste hotare. Din ce în ce mai multe anunțuri cu locuri de muncă internaționale se adresează și românilor. Unele dintre ele sună atât de bine, încât multora nici nu le vine să creadă că sunt reale.

ADVERTISEMENT

Platformele dedicate anunțurilor de muncă sunt din ce în ce mai pline de căutări de personal peste hotare. Aceste oferte sunt tentante pentru români, mai ales că sunt plătiți bine și au parte și de alte beneficii.

Un astfel de exemplu este cel al unei firme care caută manipulant de bagaje pentru Aeroportul Frankfurt. Cei care vor să se angajeze aici, trebuie să știe că bariera de limbă nu este deloc un impediment.

ADVERTISEMENT

Angajatorul oferă cursuri accelerate pe care le susține din bugetul propriu pentru ca angajații să învețe limba germană. Pentru a beneficia de acest curs gratuit, viitorii angajați trebuie să știe limba engleză la nivel conversațional.

Cerințele pe care trebuie să le îndeplinești dacă vrei să te angajezi ca manipulant de marfă în aeroport

Printre cerințele angajatorului se mai numără și cazierul judiciar curat, dar și obligativitatea deținerii unui permis categoria B. De asemenea, foarte important este și ca în ultimii 5 ani să fi existat o continuitate în activitate. Nu contează dacă este vorba de studii sau muncă, important e să nu fi fost pauze mari.

ADVERTISEMENT

Angajatorul mai cere și o rezistență fizică foarte bună, având în vedere că este un loc de muncă care implică manipularea de bagaje. În schimb, beneficiile oferite sunt și ele pe măsură.

Salariul lunar variază între 1800 și 2700 de euro net. Acesta diferă în funcție de zilele, dar și de orele lucrate. De asemenea, angajatorul specifică și tariful pe oră care începe de 15 euro și poate ajunge la 18 euro.

ADVERTISEMENT

Pe lângă salariu, angajații mai au parte și de beneficii substanțiale. Printre acestea se numără abonamentul gratuit la mijloacele de transport în comun și nu numai. Fiecare angajat va primi o cartelă care va asigura reducere la mâncarea de la cantina aeroportului.

Cazarea este gratuită timp de 12 luni la un hotel, într-o cameră de două persoane. Transportul persoanelor din România în Germania este gratuit și se realizează cu firmă de transport autorizată.

ADVERTISEMENT