Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mustață a izbucnit de la coada la bilete la FCSB – Dinamo: “Să vină Talpan aici”

Mii de suporteri se calcă în picioare în speranța că vor prinde un bilet la derby-ul FCSB - Dinamo, iar Florin Talpan este personajul negativ printre acești oameni.
21.07.2023 | 17:16
Mustata a izbucnit de la coada la bilete la FCSB  Dinamo Sa vina Talpan aici
Mustață a izbucnit de la coada la bilete la FCSB - Dinamo. Foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, lider al Peluzei Nord FCSB, a răbufnit în direct de la această coadă kilometrică, fiind extrem de nervos pentru că oamenii stau în căldură la coadă ore în șir pentru a prinde un bilet la meci. Meci care se va disputa pe o arenă foarte mică cu 8000 de locuri, mai exact Arcul de Triumf.

Mustață a izbucnit de la coada la bilete la FCSB – Dinamo

Alungată de pe Arena Națională sau de pe Ghencea, FCSB nu are nicio variantă și va disputa meciul cu Dinamo pe Arcul de Triumf. Gheorghe Mustață îl ceartă pe Florin Talpan, cel văzut principalul vinovat pentru această situație.

ADVERTISEMENT

”Talpan este acum cu Corpul de Control, poate de aia nu răspunde. Tu ce părere ai de ce ai zis ăla, ce a zis ăla? Băi Aline, dacă tu nu comunici ai auzit pe cineva să câștige? Uită-te la ăla la Zelenski, sper să se termine războiul, da mă uit la Zelenski ăla, la PR se bate, e mic are un PR de i-a înnebunit pe toți. În ziua de astăzi se câștigă informațional, pe PR luptele. Doamne, nu pot, apoi doamne presa aservită, l-a ținut pe ăla 50 de minute. Normal că l-am ținut dacă a intrat omul.

Noi facem emisiune și pentru fanii lui Gigi Becali și ai lui CSA. AS 1947, ți-am zis, intră în emisiune, nu că nu putem. Talpan nu că suntem în Comisie, dar cred că îi și frică. Îi tremură bărbia de frică”, a transmis, înainte de intervenția lui Mustață, Horia Ivanovici. În cele din urmă liderul Peluzei Nord a intrat în direct, de la coada de bilete.

ADVERTISEMENT

”Să corectez o chestie, nu sunt fanii lui Gigi Becali, sunt fanii Stelei. Să vină domnul Talpan aici, să vadă miile de oameni cum stau la cozi la bilete și oamenii au început să vorbească și nu mai vreau să spun ce și ce se întâmplă aici din cauza lui. Oamenii iubește această echipă, vor să vadă meciul.

Dacă e Talpan principalul vinovat? Credeți că dumneavoastră că vinovat ar fi altcineva. Ce să zică oamenii, se feresc de terorism. Nu e posibil așa ceva, să bagi clauză asigurare poliță pe terorism. Cum se poate așa ceva? Nicio asigurare din lumea asta nu face așa ceva, în sfârșit trecem peste, echipa asta e iubită”, a răbufnit Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu l-a atacat direct pe Florin Talpan pentru ambiția sa de a interzice în Ghencea accesul celor de la FCSB. ”Trebuie să înţelegem foarte bine, bazele sportive sunt ale statului român. Noi avem niște stadioane pe care le trebuie să le punem la dispoziția sportivilor, în funcție de performanță, nu de criterii personale. Nu poți să te exprimi la TV pe o bază a statului, construită din bani publici.

Trebuie să avem bun simț cu toții și să întrăm într-o logică a performanței în sport, nu a ambițiilor personale. Nu am făcut acest lucru pentru FCSB sau pentru un anumit patron. Am făcut acest lucru pentru un principiu simplu: sportivii trebuie să joace pe un stadion. Nu cunosc dedesubturile, dar de aceea am trimis Corpul de Control, ca să avem răspunsuri la toate întrebările. Când tu n-ai nicio performanță sportivă și te implici din ambiții personale să blochezi accesul unor sportivi în baza sportivă, atunci lucrurile sunt în totală neregulă și nu voi permite așa ceva nimănui, nici lui Talpan și nici nimănui. Cred că am fost suficient de clar”, a declarat Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede în direct și în exclusivitate în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, doar pe www.fanatik.ro. Ulterior, emisiunea va fi în premieră de la 17:30 pe pe pagina de Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. Nu uitați să dați LIKE și URMĂREȘTE pentru a primi notificările și pentru a nu rata nicio informație exclusivă!

Mustață a izbucnit de la coada de bilete

ADVERTISEMENT