Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mustață, declarații tari. „E sfârșitul lor” Un mare „nu” pentru Peluza Sud. Exclusiv

După revenirea în Ghencea, Gheorghe Mustață a vorbit despre rivalii de la Peluza Sud.
07.08.2023 | 13:35
Mustata declaratii tari E sfarsitul lor Un mare nu pentru Peluza Sud Exclusiv
Gheorghe Mustață respinge o posibilă împăcare cu Peluza Sud. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB s-a întors, după o pauză de opt ani, în Ghencea. Meciul a fost unul de mare interes: peste 28.500 de suporteri au fost prezenți pe stadionul din capitală, la probabil cel mai așteptat eveniment sportiv al anului.

Se împacă Peluza Nord cu Peluza Sud

După intrarea FCSB-ului în Ghencea, s-a lansat o ipoteză: unificarea celor două echipe ce se identifică ca Steaua. HORIA IVANOVICI l-a întrebat pe Gheorghe Mustață, șeful de galerie al Peluzei Nord, dacă va accepta o împăcare cu Peluza Sud.

ADVERTISEMENT

Crezi că e posibil ca în viitor să vă împăcați cu Peluza Sud?”, a fost întrebarea lui HORIA IVANOVICI, moderatorul FANATIK SUPERLIGA, adresată liderului galeriei ce a încântat ieri pe toată durata meciului.

Gheorghe Mustață a răspuns imediat, spunând că nu crede într-o împăcare între Peluza Nord și Peluza Sud deoarece aceștia sunt total împotriva lui Gigi Becali. Mai mult, Mustață crede că  victoria de ieri a FCSB-ului a fost foarte dureroasă pentru cei de la CSA Steaua

ADVERTISEMENT

Nu cred. Din punctul meu de vedere, ei au altă atitudine față de patron. Nu mai poți să te întorci înapoi, că după vine replica, că după devii oi. Ei ne zic nouă că suntem oi, ei nu au fost până acum, până acum câțiva ani.

Oamenii sunt 100% contra lui Gigi. Ei nu se mai întorc. Este punctul meu de vedere. 100% nu se vor întoarce. I-a durut mult, este începutul nostru și sfârșitul lor. În momentul în care joci cu 2000 de oameni la un meci, câteodată și cu 500-600 și vezi că la un meci umpli stadionul, 30.000 de mii, s-a cântat ce s-a cântat, cum s-a cântat, totul a fost exact ca la carte. Totul a ieșit perfect. Îți spun sincer, nu am accepta o împăcare”, a spus Gigi Mustață, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FCSB a revenit cu o victorie în Ghencea, 1-0 împotriva lui CFR Cluj. Meciul a fost tranșat de golul lui Andrea Compagno, care a transformat o lovitură de la 11 metri obținută tot de el.

Meciul a marcat prima partidă jucată pe Ghencea în Superligă, după modernizarea stadionului. FCSB vrea să joace și meciul din Conference League cu Nordsjaelland pe stadionul din marginea cartierului Drumul Taberei.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, emisiunea moderată de HORIA IVANOVICI, este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30 și în reluare pe Facebook și Youtube, de la 17:00.

Gheorghe Mustață vorbește despre o posibilă împăcare între Peluza Nord și Peluza Sud

ADVERTISEMENT