Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mustață, după bannerul Peluzei Nord la adresa CSA Steaua: “Să ne interzică nouă Ghencea, nu echipei”

Gigi Mustață vorbește despre un banner afișat de Peluza Nord în Ghencea, la meciul dintre FCSB - Universitatea Craiova, 3-0.
03.09.2023 | 16:50
Mustata dupa bannerul Peluzei Nord la adresa CSA Steaua Sa ne interzica noua Ghencea nu echipei
Ar putea fi interzisă FCSB în Ghencea după bannerul afișat de Peluza Nord. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a jucat în Ghencea meciul cu Universitatea Craiova, câștigat de elevii lui Elias Charalambous clar, scor 3-0. Peluza Nord a fost foarte activă la acest meci, fanii cântând pe tot parcursul meciului.

Gigi Mustață, despre bannerul afișat către CSA Steaua

Peluza Nord a afișat un mesaj cu tentă către CSA Steaua. Oamenii lui George Mustață au publicat mesajul „Doar Steaua în Ghencea”, mesaj cu care s-au asociat fanii divizionarei secunde în perioada în care cele două cluburi negociau închirierea stadionului Steaua.

ADVERTISEMENT

Un alt mesaj afișat de Peluza Nord a fost următorul: ”C.S. = Clonă sportivă de stat făcută pe care tribunalele o ajută”.

Legat de șansele ca FCSB să fie interzisă în Ghencea din cauza acestui mesaj, Gigi Mustață spune că interdicțiile impuse la semnarea contractului sunt pentru club, nu pentru suporteri.

ADVERTISEMENT

El susține că dacă cineva ar trebui interzis din cauza acestui banner, aceștia ar fi suporterii, însă o astfel de decizie nu ar putea fi luată rațional. Mustață spune că FCSB a plătit peste 100.000 de euro către echipa armatei.

Și noi ne putem agăța de orice. E treaba noastră ca suporteri, noi ne facem mesajele. Au fost teme xenofobe sau rasiste? Dacă erau cu rasism nu aveai voie să intri cu ele, observatorul nu te lasă să intri cu rasism. Observatorul nu te lasă să intri cu ele. Cu ce am deranjat, că am zis adevărul?

ADVERTISEMENT

Nu conducerea a făcut asta, ci noi suporterii. Un stadion plin a strigat Steaua, noi am plecat de acolo, nu din altă parte. Armata se ocupă cu armamente, cu războaie, nu cu echipe de fotbal. Nouă să ne interzică, nu echipei.

La ora asta, clubul ăsta a plătit 100 și ceva de mii de euro acolo. S-au pus condiții pentru club, nu pentru suporteri. Ar fi culmea să interzică Peluza Nord”, a spus Gigi Mustață, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

21.304 de spectatori au fost în Ghencea, la meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova. Este al treilea cel mai urmărit meci din Superligă, din acest sezon, după FCSB – CFR Cluj 1-0, din Ghencea, asistat de 18.519 spectatori și U Cluj – CFR Cluj 3-4, urmărit de 22.614 spectatori.

FANATIK SUPERLIGA este live pe FANATIK.RO luni, marți și vineri, de la ora 10:30 și în reluare pe Facebook și Youtube, de la ora 17:00.

Gigi Mustață, despre bannerul afișat ca atac la CSA Steaua

ADVERTISEMENT