Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mustață, ironic dupa FCSB – U Craiova 3-0: “Am scandat numele lui Reghe. Credeam că spuneți că a fost blat”

Partida dintre FCSB și Craiova a avut parte de un moment inedit în tribună. Pe Ghencea s-a scandat numele lui Reghecampf, antrenorul celor de la Universitatea. Gheorghe Mustață a explicat gestul.
03.09.2023 | 15:53
Mustata ironic dupa FCSB  U Craiova 30 Am scandat numele lui Reghe Credeam ca spuneti ca a fost blat
Gigi Mustata, IRONIC dupa FCSB - U Craiova 3-0 “I-am SCANDAT NUMELE lui Reghe”. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Momente inedite pe Ghencea în partida dintre FCSB și Universitatea Craiova. Antrenorul oaspeților, Reghecampf, a fost ovaționat de către galeria FCSB-ului. Reghecampf face parte din istoria roș-albaștrilor, iar fanii nu l-au uitat pe omul care a reușit să o învingă pe Chelsea și Ajax.

Reghecampf, primit cu căldură în Ghencea

“Am crezut că o să spuneți că a fost blat. Important este că jucătorii au avut o foarte mare ambiție. Reghecampf e prietenul meu, îl respectăm cu mare drag și din cauza asta am și strigat numele lui. Uite că nu numai Gigi face schimbări la pauză, văd că și alți antrenori fac.

ADVERTISEMENT

Mă așteptam ca jucătorii să își facă datoria în teren și să fie mobilizați pentru a câștiga acest meci. Eu am mai vorbit și săptămâna asta cu ei, mă bucur că Tavi Popescu a înțeles mesajul nostru, al suporterilor, că și-a revenit cu două pase de gol și recuperări de mingi”, a declarat Gheorghe Mustață.

FCSB ocupă primul loc în Liga I

FCSB a tranșat partida încă din prima repriză. Trupa lui Gigi Becali a deschis repede scorul în minutul 13 prin Dariul Olaru. Desprinderea a venit în minutul 21 atunci când Radunovic a dus scorul la 2-0 din pasa lui Băluță. Același Olaru a punctat din nou chiar înainte de pauză, iar FCSB s-a impus cu 3-0.

ADVERTISEMENT

“Ne bucurăm și pentru ei și pentru noi, în rest rămâne de văzut. Să câștigăm la Sibiu, să câștigam campionatul pentru că asta ne dorim. Nu numai Vali Crețu, deci toți jucătorii au jucat extraordinar, s-a văzut o dăruință extraordinară. Atunci e normal să îi răsplătești prin încurajare.

Nu numai Vali Crețu. uitați-vă și la Darius Olaru care, săracul, meci de meci e rupt. E lovit. Face el ce face, se ridică. Omul își dă viața pe teren, nu ai ce să faci. Caută duelurile și săracul le și găsește. Banca este puțin slăbită pentru că avem accidenați, sperăm să revină ca să ne întărim”, a completat Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT

FCSB a reușit să se impună în duelul contra Universității Craiova în ciuda unor absențe de marcă din primul 11. Cel mai bine plătit jucător al echipei, Chiricheș, nu a putut evolua din cauza unei accidentări. Trupa lui Becali nu s-a putut baza nici pe Coman și Pantea, suspendați etapa trecută.

În urma acestui succez, FCSB își păstrează poziția de lider în Liga I. Echipa lui Charalambous are 18 puncte în 7 etape și se află la 2 lungimi în fața urmăritoarei CFR. FCSB a câștigat 6 din cele 7 partide jucate și are o singură înfrângere, suferită împotriva celor de la UTA, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Emisiunea este în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Show-ul este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Mustata despre scandarile din tribuna

 

ADVERTISEMENT