Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mustaţă, mesaj tranşant pentru Tavi Popescu: “Gata cu plânsetele! Nu au ambiţie”

Gigi Mustață a avut un mesaj tranșant la FANATIK SUPERLIGA pentru Tavi Popescu. Tânărul fotbalist al FCSB-ului a izbucnit în lacrimi după înfrângerea cu Rapid, scor 1-2.
10.11.2023 | 13:20
Mustata mesaj transant pentru Tavi Popescu Gata cu plansetele Nu au ambitie
Gigi Mustață i-a adresat un mesaj tranșant lui Tavi Popescu. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

După o perioadă de tăcere, Gigi Mustață a intervenit telefonic la cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA și a vorbit pe larg despre înfrângerea suferită de FCSB, scor 1-2 cu Rapid, în derby-ul etapei a 15-a din SuperLiga. Liderul galeriei FCSB-ului a comentat imaginile cu Tavi Popescu în lacrimi.

Mustaţă, mesaj tranşant pentru Tavi Popescu: “Gata cu plânsetele! Nu au ambiţie”

FCSB i-a dezamăgit pe fani după înfrângerea cu Rapid, scor 1-2. La finalul meciului, jucătorii vicecampioanei au mers în fața Peluzei Nord care i-a taxat vehement pe fotbaliști. Octavian Popescu nu s-a abținut și a izbucnit în lacrimi. Gigi Mustață nu s-a lăsat impresionat și a avut un mesaj tranșant pentru „perla” lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Să vă spun ceva. Copilul este emotiv, plânge, pierde. Poate nu i-a ieșit cum a vrut, dar nu trebuie, gata, să plângem și să venim în fața galeriei, am plâns și gata. Nu! Suporterii nu mai acceptă lucrul ăsta. Gata cu plânsetele și cu astea. Nu se vede pe teren? Nu au ambiție. 

Ambiția aia de fotbalist care în momentul în care intră să-și dea viața pe teren indiferent de ce se întâmplă. Alergi, faci ceva! Dacă nu se dăruiesc, asta le este soarta.

ADVERTISEMENT

Nu o să prindă contracte afară, nu o să poate să joace fotbal în Europa, la revedere! Rămâi aici și stai să fii transferat de la o echipă la alta sau dat împrumut”, a declarat Gigi Mustață, la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Mustață, vehement cu jucătorii de la FCSB: „Du-te la Gigi Becali și spune-i să-ți scadă salariul”

Gigi Mustață a continuat discursul furibund la adresa jucătorilor de la FCSB. „Atunci fotbalul te interesează mai puțin decât banii. Dacă te interesează doar banii, du-te la altă echipă sau du-te la Gigi Becali și spune-i așa: ‘Nu mă mai pricep la fotbal. Scade-mi salariul sau dă-mă împrumut’.

ADVERTISEMENT

E mai simplu. Până acum v-am ținut în brațe pe toți și acum că ați pierdut v-am urecheat puțin. V-am strigat chiar lucruri frumoase, ‘Să le fie rușine!, ‘Dacă fotbal nu jucați, de la Steaua să plecați’. Bănel (n.r. Nicoliță) le știe. 

Când veneam la voi (n.r. Bănel Nicoliță) cu o zi înainte de meci vă simțeam altfel, vă simțeam întăriți, cu orgoliu, caracter. La ei când ne-am dus, nu știu, parcă erau adormiți, parcă le era frică”, au fost cuvintele lui Gigi Mustață.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK, Andrea Compagno nu a fost deranjat de atitudinea suporterilor care le-au întors spatele jucătorilor după FCSB – Rapid, scor 1-2. Din contră, atacantul italian consideră că reacția galeriei este una firească.

FANATIK SUPERLIGA rulează LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. În aceleași zile, ora 17:30, emisiunea se vede în premieră pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Mustaţă, mesaj tranşant pentru Tavi Popescu: “Gata cu plânsetele!

ADVERTISEMENT