Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mustață ține Peluza Sud departe de Ghencea în derby: „Vorbesc cu conducerea”

Gheorghe Mustață vrea să evite incidentele la derby-ul FCSB - Dinamo. Liderul Peluzei Nord are un plan pentru a nu intra în conflict cu rivalii de la Peluza Sud Steaua.
19.07.2023 | 10:44
Mustata tine Peluza Sud departe de Ghencea in derby Vorbesc cu conducerea
Mustață, plan pentru a ține Peluza Sud departe de Ghencea la FCSB - Dinamo: „Vorbesc cu conducerea”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea, este informația dezvăluită în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. În cea mai recentă ediție a emisiunii a intervenit telefonic și Gheorghe Mustață, care are un plan pentru a evita incidentele cu Peluza Sud.

Planul lui Gheorghe Mustață pentru a ține Peluza Sud departe de Ghencea la derby-ul FCSB – Dinamo

Fanii FCSB abia așteaptă să revină în Ghencea după o pauză de opt ani de zile. Roș-albaștrii n-au mai jucat acolo din 22 martie 2015, când o învingeau pe Viitorul Constanța cu scorul de 4-1.

ADVERTISEMENT

Liderul Peluzei Nord nu se teme de posibilele incidente cu rivalii de la Peluza Sud. Gheorghe Mustață vrea să îi împiedice pe ultrașii Stelei să cumpere bilete la derby-ul dintre FCSB și Dinamo, programat sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30.

„Stadionul va fi plin cu siguranță pentru că sunt cerințe foarte mari. La peluză voi cere conducerii sa nu pună niciun bilet la vânzare pentru că noi suntem în foarte mari discuții cu lumea din țară, care vor la meci și vor la noi în peluză. Peluza înseamnă vreo 6-7 mii. Cred că vor rămâne și oameni afară.

ADVERTISEMENT

Dacă ajung cu ei la o înțelegere, le dau toată peluza din partea de sud. Dacă ajungem la o înțelgere, le dau toată peluză. Să fie și la retur același lucru. Nu vreau să pățim cum am pățit cu Rapid.

Eu fac apel la suporteri să vină la stadion. Nu suntem în Zimbabwe, nu suntem în Congo. Nu trebuie să ne fie frică. Eu fac un apel la calm la toată lumea. Toată lumea să vină la stadion în liniște, fiecare să meargă liniștit acasă. Cine vrea să facă anumite lucruri este răspunzător.

ADVERTISEMENT

Eu am avut și o ședință împreună cu liderii și am stabilit clar ce avem de făcut. Vom merge în liniște la stadion, vom merge să ne încurajăm echipa, nu vrem să facem incidente.

(n.r. – veți striga împotriva CSA sau a Peluzei Sud?) Nu e meciul la care să strig eu contra CSA. Noi încurajăm echipa și vrem să câștigăm meciul”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT
  • 31.254 este capacitatea stadionului „Steaua”

FANATIK SUPERLIGA s-a întors în forță cu un nou sezon, în care analiștii FANATIK și invitații speciali vor întoarce pe toate părțile fotbalul românesc. Aici veți găsi cele mai tari exclusivități și cele mai spumoase declarații. Emisiunea va fi în direct NUMAI pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, și în premieră de la 17:30 pe Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici Oficial și Fanatik.

Mustață, plan pentru a ține Peluza Sud departe de Ghencea la FCSB - Dinamo: „Vorbesc cu conducerea”

ADVERTISEMENT