Sport

Atac dur la Lăcătuș si Pițurcă. “Nu îi știți pe suporterii FCSB? Sunt cei care au mers la Becali să nu vă dea afară!”

Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, a avut un discurs tăios la adresa legendelor Stelei. De tirul ultrasului nu au scăpat Lăcătuş, Balint, Ilie Dumitrescu sau Victor Piţurcă.
28.10.2023 | 19:36
Atac dur la Lacatus si Piturca Nu ii stiti pe suporterii FCSB Sunt cei care au mers la Becali sa nu va dea afara
Mustaţă, mesaj tăios pentru Lăcătuș, Pițurcă și alte legende ale Stelei: "Îi respectăm, dar nu îi mai iubim!". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A fost o săptămână agitată după decizia Curţii de Apel privind palmaresul Stelei. Decizia a fost una în defavoarea celor de la FCSB, care au primit doar bucata 2003 – 2017, când echipa şi-a schimbat denumirea.

Mustaţă, mesaj tăios pentru Lăcătuș, Pițurcă și alte legende ale Stelei: “Vedem dacă vrea adevăr sau minciună”

Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, a avut un mesaj dur la adresa gloriilor de la Steaua, care susţin că echipa din Liga a II-a este continuatoarea echipei istorice. Lăcătuş, Balint, Ilie Dumitrescu, Victor Piţurcă şi Adi Popa nu au scăpat de tirul lui Mustaţă:

ADVERTISEMENT

“Le spun legendelor ce-mi transmit suporterii. Că încă îi respectăm, dar nu-i mai iubim. Cum poate spune Pele Balint că el nu a văzut nicio hîrtie semnată de generalii care i-au predat echipa lui Gigi Becali?

Am să-i arăt eu astăzi acea hârtie și să văd ce reacție va avea domnul Balint. Dacă are bărbăție să accepte provocarea pe care i-o voi face după ce-i arăt hârtiile de care spune că nu știe. Atunci vedem dacă vrea adevăr sau minciună.

ADVERTISEMENT

“Domnilor legende ale Stelei, noi suntem cei la care veneați pe gard după goluri”

Domnule Balint, dacă a furat Gigi identitatea Stelei, vă invit să reclamați furtul la poliție. Domnilor legende ale Stelei, noi suntem cei la care veneați pe gard după goluri. Domnule Lăcătuș, cum nu îi știți pe suporterii FCSB?

Sunt cei care am mers la Becali și l-am rugat să nu va dea afară pentru rezultate proaste. Când ați fost antrenor. Noi v-am păstrat la echipă. Și ați fost și președinte la Becali Sau nu ați fost?

ADVERTISEMENT

“Pițurcă la CSA investește într-o pereche de ciorapi sau vidanje”

Legendele nu realizează că lupta lor cu Becali se îndreaptă spre milioane de suporteri care au mers după ei peste tot. Domnule Ilie Dumitrescu, acum câțiva ani ați dat interviu în care ați spus ca această echipă este a lui Becali și nu i-o poate lua cineva vreodată.

Prostia e mai mare ca tine, Adi Popa, pentru că tu ești mic. Când văd cei de la CSA bani de la Pițurcă, fără să pună condiții, să mă anunțați.

ADVERTISEMENT

Pițurcă la CSA investește într-o pereche de ciorapi sau vidanje pentru a extrage ceva de acolo”, a spus Mustaţă pe canalul de Youtube al lui Gabi Safta.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.87 este cota pentru „NG” la meciul Petrolul - FCSB