Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mutare bombă la Dinamo: Dorin Șerdean vrea să-i ia locul lui Vlad Iacob! „În câteva zile va veni decizia!”. Care sunt datoriile clubului. Video Exclusiv

Dorin Șerdean a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că așteaptă o decizie definitivă în instanță pentru a prelua conducerea lui Dinamo în locul lui Vlad Iacob.
03.02.2023 | 18:35
Mutare bomba la Dinamo Dorin Serdean vrea sai ia locul lui Vlad Iacob In cateva zile va veni decizia Care sunt datoriile clubului Video Exclusiv
Dorin Șerdean s-a declarat nemulțumit la FANATIK SUPERLIGA de activitatea lui Vlad Iacob. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo este în continuare departe de stabilitate, iar problemele financiare continuă. La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Dorin Șerdean a anunțat că marea problemă a lui Dinamo rămâne legată de datorii. Mare parte din sumă este datorie către Asociația Peluza Cătălin Hâldan.

Dorin Șerdean a anunțat la FANATIK SUPERLIGA ce datorii are Dinamo 1948. Mare parte din sumă ar trebui să meargă spre APCH

VEZI VIDEO MAI JOS

“Dinamo nu este foarte atractiv în condițiile date. Datoriile în momentul acesta pe vechiul plan și situația concretă, sumele înscrise în această categorie, sunt în jur de 9-10 milioane de euro. Hair-cut-ul despre care se vorbește este necesar.

ADVERTISEMENT

Dacă ne gândim numai la categoria Ascociația Peluza Cătălin Hâldan vorbim deja de datorii de 4 milioane de euro. Sumele acelea se revăd în categoria datorii, deși nu aveau de ce să fie în acea categorie. Prioritatea numărul 1 este licența și activitatea curentă.

Mai sunt 3 meciuri, avem șanse să intrăm în play-off. Astăzi nu există soluții pentru milionul de euro necesar pentru licență”, a declarat Dorin Șerdean la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Dorin Șerdean nu este mulțumit de activitatea lui Vlad Iacob, administratorul special. Ce plan are după decizia definitivă a instanței

Dorin Șerdean, acționar majoritar la FC Dinamo 1948, nu este mulțumit de activitatea lui Vlad Iacob, administratorul special al echipei care se află în insolvență. Dar a precizat că nu exista nicio altă variantă disponibilă în vară, într-un timp foarte scurt.

“Vlad Iacob era cea mai bună variantă în momentul acela. Nu pot să îmi imput, asta e realitatea. Nu aveam altceva de ales. Se putea mult mai bine, referitor la activitatea domnului Iacob.

ADVERTISEMENT

Cel puțin teoretic, eu îi pot lua locul domnului Iacob. Mai sunt niște proceduri care să fie îndeplinită. S-a trimis de la instanță că acea sentință este executorie, dar nu este definitivă.

S-a amânat pronunțarea pe 13 februarie. Decizia a fost dată către un executor judecătoresc, este în procedură la a se duce la îndeplinire”, a mai spus Dorin Șerdean la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Dorin Șerdean a explicat că Vlad Iacob fusese adus la Dinamo 1948 după ce anunțase că va aduce un investitor. Varianta a căzut însă

Dorin Șerdean a explicat că Vlad Iacob a fost adus la echipă și după ce promisese că va aduce un investitor. Varianta respectivă a căzut, iar acționarul majoritat este convins că poate găsi soluții în cazul în care datoriile vor fi reduse.

“Trebuie să mă implic dacă aduc un investitor. Discuția pe care am avut-o cu Vlad Iacob a fost să aducă un investitor, era vorba de domnul Tomșa de la Cluj. Nu s-a concretizat, dar am mers mai departe cu varianta Vlad Iacob”, a explicat Dorin Șerdean la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT