Sport

Mutu se apără după Universitatea Craiova – Rapid 3-1 și ia la țintă arbitrajul, pe Costache și fanii: „Vom aduce victoria cu FCSB”

Adrian Mutu se apără după înfrângerea Rapidului, scor 1-3 cu Universitatea Craiova. Antrenorul giuleștenilor a îndreptat tunurile spre arbitraj.
17.04.2023 | 00:03
Mutu se apara dupa Universitatea Craiova  Rapid 31 si ia la tinta arbitrajul pe Costache si fanii Vom aduce victoria cu FCSB
Adrian Mutu nu se gândește la plecare după Universitatea Craiova - Rapid 3-1. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Rapid a pierdut categoric pe terenul celor de la Universitatea Craiova, scor 1-3 în penultima etapă a turului din play-off-ul SuperLiga. Echipa antrenată de Adrian Mutu a rămas singura echipă fără victorie din play-off, însă printre variantele „Briliantului” nu se numără demisia.

Adrian Mutu se apără după Universitatea Craiova – Rapid 3-1: „Asta e realitatea”

Rapid a evoluat în inferioritate numerică încă din minutul 14. Adrian Mutu este convins că eliminarea lui Valentin Costache a influențat decisiv soarta meciului. „Briliantul” este de părere că Radu Petrescu a acordat extrem de ușor cartonașul roșu.

ADVERTISEMENT

„Suntem într-o criză de rezultate, asta e realitatea. Meciul de azi a fost condiționat de eliminare. E greu să scoți ceva în fața Craiovei în condițiile astea. Nu am ce să le reproșez băieților, au vrut, au luptat, chiar au rezistat bine în faza defensiva. 

Roșul a fost acordat foarte ușor! Bineînțeles, și lipsa de concentrare și decizia proastă a lui Costache… dar și să dai două cartonașe galbene în jumătatea adversă. Suntem condiționați foarte mult de regula under.

ADVERTISEMENT

În astfel de situații, benzile suferă cel mai mult. În afară de Sefer, jucătorii noștri U21 de pe bancă erau fundași centrali. Nu avea niciun sens să facem schimbări”, a declarat Adrian Mutu, la finalul jocului.

Adrian Mutu, dur cu jucătorii de la Rapid după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Unii sunt într-o criză de formă”

Adrian Mutu a precizat că lipsa de rezultate a Rapidului vine ca urmare a formei prin care trec anumiți jucători. „Briliantul” a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că din sezonul viitor vor exista modificări în lotul giuleștenilor.

ADVERTISEMENT

„Criza asta de rezultate nu e întâmplătoare. Unii jucători sunt într-o criză de formă. Dacă ar fi să ne gândim la ultimele două meciuri, în cel cu Sepsi chiar nu am jucat bine, dar astăzi s-a schimbat orice tactică după cartonașul roșu”, a mai spus Adrian Mutu.

Ce a spus Adrian Mutu, după ce galeria Rapidului i-a cerut demisia: „Nu am ce să comentez”

Galeria Rapidului aflată pe „Ion Oblemenco” i-a cerut demisia lui Mutu la finalul jocului. Adrian Mutu i-a tratat indiferent pe fanii giuleșteni. Mai mult decât atât, tehnicianul s-a luat de suporteri după decizia de a părăsi stadionul la Sf. Gheorghe.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă e o părere de ansamblu. Dacă cineva nu e mulțumit că Rapid tot anul în primele 5, atunci nu am ce să comentez. Dar critica pe care ne-o aduce după un astfel de meci, și după cel de la Sf. Gheorghe, ei nu au fost atunci, au părăsit sectorul, criticile astea sunt pe undeva normale. 

Trebuie să ni le însușim. Suntem toți sub lupa evaluării. În fotbal se uită ce ai făcut în trecut, contează doar prezentul. Vom aduce victoria cu FCSB și va fi cu totul altceva. Sper să recuperez jucătorii accidentați, e greu să vin cu ceva nou.

Nu pot face schimbările doar de dragul de a le face. Sper să avem tot lotul valid pentru meciul cu FCSB. Nu am mai avut astfel de momente la Rapid”, au fost cuvintele lui Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT