Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Balaj a anunțat obiectivul minim al lui Mutu la CFR în acest sezon

Cristi Balaj a anunțat obiectivul minim al lui Adrian Mutu. „Briliantul” trebuie să câștige Cupa României Betano și să se califice în grupele unei competiții europene.
02.02.2024 | 09:12
Balaj a anuntat obiectivul minim al lui Mutu la CFR in acest sezon
Balaj a anunțat obiectivul minim al lui Mutu la CFR în acest sezon. „Cupa și calificare în grupe de Europa” . sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a câștigat într-o manieră categorică cu FC Voluntari la debutul pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj, scor 4-1. Cristi Balaj a anunțat obiectivele „Briliantului” stabilite pentru acest sezon la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30 în fiecare zi de luni, marți și vineri pe site-ul FANATIK.RO.

Balaj a anunțat obiectivul minim al lui Mutu la CFR în acest sezon. „Cupa și calificare în grupe de Europa”

„Briliantul” a semnat cu CFR Cluj și are planuri marețe în Gruia, deși ardelenii sunt la 11 puncte de FCSB în clasamentul din SuperLiga. Neluțu Varga este încântat de debutul lui Adrian Mutu pe banca „feroviarilor”, iar tehnicianul se pregătește deja de partida cu Petrolul.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a anunțat la FANATIK SUPERLIGA obiectivul minim pe care trebuie să îl atingă Adrian Mutu la CFR Cluj. Ardelenii s-au calificat în sferturile Cupei României Betano și își propun să câștige competiția care îi califică în preliminariile Europa League.

Președintele celor de la CFR Cluj anunță că obiectivul minim al lui Adrian Mutu este câștigarea Cupei României și calificarea în grupele unei competiții europene. Aceștia se gândesc chiar și la Europa League și mărturisesc că nu sunt pregătiți pentru Champions League.

ADVERTISEMENT

„Sezon reușit ar fi dacă am intra în grupele unei competiții europene. Ideal ar fi Europa League. Champions League dacă ne imaginăm că avem capacitatea, puterea ca o echipă din campionatul românesc să intre în grupele Champions League ar fi ideal o mare realizare pentru fotbalul românesc, dar în acest moment consider că nu merităm”, a spus Cristi Balaj.

Ce a schimbat Adi Mutu la CFR Cluj: „În prima repriză nu s-a văzut”

Andrei Vochin a analizat ce a schimbat Adrian Mutu la CFR Cluj la debutul său cu FC Voluntari, scor 4-1. Specialistul FANATIK SUPERLIGA a identificat că starea de spirit din lotul ardelenilor este schimbată odată cu venirea „Briliantului”.

ADVERTISEMENT

„Mutu ce-a putut să schimbe în 4, 5, 6 zile? Nici nu știu câte antrenamente o fi făcut acolo. N-a putut să schimbe din punctul meu de vedere decât starea de spirit. Chiar dacă a schimbat sistemul și niște jucători. Ceea ce e mai important e că a schimbat starea de spirit. Sincer să fiu, această schimbare nu s-a văzut în prima repriză.

Eu cred că și-a folosit ce e mai bun în pauză. La cum s-a disputat prima repriză, felul de a juca nu a fost ceea ce trebuie. Mai mult decât atât, cei de la Voluntari, după ce au egalat au mai avut și o ocazie mare. Meciul s-a dus pe 4-1 și cei care fac analiză la CFR trebuie să vadă și chestia asta, că s-a făcut 2-1 cu un mare, mare cadou. Eu nu-mi amintesc să fi dat un gol din out-ul adversarului.

ADVERTISEMENT

Din out-ul tău sunt situații să dai goluri, dar din out-ul adversarului mi-a fost greu să cred. Și ăla a fost golul descătușării. Carnat, fost jucător al CFR-ului. Dacă greșea Fernandez din poartă, se zicea tot așa, că a fost jucător al CFR-ului. Depinde și cum pleacă de-acolo. Am văzut multă la grintă la unii care au plecat de la club, abia așteaptau să-i pârlească”, spune Andrei Vochin.

Care este obiectivul minim al lui Adi Mutu la CFR Cluj

ADVERTISEMENT