Sport

N-a mai suportat! Cum a reacționat Mihai Rotaru după autogolul lui Vlădoiu în FCSB – Universitatea Craiova. Foto

Mihai Rotaru a avut parte de o experiență neplăcută pe Arena Națională, în prima repriză a meciului FCSB - Universitatea Craiova.
07.04.2024 | 21:47
Cum a reacționat Mihai Rotaru după autogolul lui Vlădoiu în FCSB - Universitatea Craiova. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Prezent în lojele Arenei Naționale, Mihai Rotaru a sperat că Universitatea Craiova poate câștiga derby-ul cu FCSB și relansa lupta la titlu. Jocul echipei sale din prima repriză l-a dezamăgit profund.

Cum a reacționat Mihai Rotaru după autogolul lui Vlădoiu în FCSB – Universitatea Craiova

FCSB a majorat diferența la 2-0 printr-o gafă uluitoare comisă de Ștefan Vlădoiu. În minutul 32, fundașul dreapta al oltenilor a deviat în poartă mingea trimisă la prima bară, din corner, de Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

Camerele TV l-au suprins pe patronul Universității privind dezamăgit eroarea fundașului. Apoi Rotaru n-a mai suportat să vadă bucuria celor de la FCSB. S-a întors brusc și a plecat din zona din care urmărea partida.

Coman, MPV în prima repriză la FCSB – Universitatea Craiova

Florin Coman a fost eroul roș-albaștrilor în prima repriză a meciului FCSB – Universitatea Craiova. Mai întâi, în minutul 29, extrema stângă de 25 de ani l-a învins pe Laurențiu Popescu cu o execuție din lovitură liberă.

ADVERTISEMENT

Apoi, după doar 3 minute, centrarea trimisă tot de el de la colț a fost trimisă în plasă de respingerea catastrofală a lui Vlădoiu. 2-0 a fost scorul pauzei, după o primă repriză dominată categoric de echipa gazdă.

Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova este unul extrem de important în lupta la titlu. Cu o victorie, roș-albaștrii se distanțează la 10 puncte și vor fi greu de prins. După 3 etape de play-off, FCSB ar avea tot atâtea victorii și pare plecată în sprint către câștigarea titlului.

ADVERTISEMENT

FCSB putea deschide scorul chiar mai devreme în derby-ul de pe Arena Națională. În minutul 9, Șut a primit în careu o pasă de la Octavian Popescu, dar a trimis în bară. Mijlocașul gazdelor a fost atacat și atins de Badelj, dar după analiza VAR jocul a fost lăsat să continue.

Echipele de start în partida FCSB – Universitatea Craiova
FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman
Rezerve: Udrea, Vlad, Dawa, Haruț, Pandele, Nana Antwi, Toma, Alhassan, Radaslescu, Popa
Antrenor: Elias Charalambous

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova: Popescu – Vlădoiu, Maldonado, Badelj, Căpățină – Crețu, Mekvabishvili, Houri – Baiaram, Blesa, Ivan
Rezerve: Lazar, Soiri, Da Silva, Screciu, Bancu, Mateiu, Kozulj, Danciu, Bana, Cîmpanu, Koljic
Antrenor: Ivaylo Petrev

ADVERTISEMENT