Life

Nadia Comăneci, dans spectaculos pe Vivir Mi Vida. „Zeița” de la Montreal face senzație la 60 de ani. Video de neratat

Nadia Comăneci se menține în formă maximă la 60 de ani. "Zeița" de la Montreal a distribuit o filmare impresionantă, în care poate fi admirată dansând spectaculos pe ritmurile piesei Vivir Mi Vida, a lui Marc Anthony.
12.05.2022 | 11:39
Nadia Comaneci dans spectaculos pe Vivir Mi Vida Zeita de la Montreal face senzatie la 60 de ani Video de neratat
Nadia Comăneci, filmare impresionantă. Fosta gimnastă și-a uimit fanii din mediul online. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Stabilită de ani buni în SUA, Nadia Comăneci și-a uimit fanii din mediul online. Cea mai recentă filmare publicată de prima gimnastă din lume care a primit nota zece la un concurs internaţional a adunat numeroase comentarii și aproximativ 8.000 de aprecieri de la oameni din lumea întreagă.

Nadia Comăneci, filmare impresionantă. Fosta gimnastă și-a uimit fanii din mediul online

Nadia Comăneci demonstrează că se menține în formă maximă la vârsta de 60 de ani. Celebra sportivă, care trăiește în Statele Unite ale Americii, nu a renunțat la mișcare, deși nu mai este prezentă pe bârnă de ani buni.

ADVERTISEMENT

Gimnasta le-a arătat urmăritorilor cum se mișcă pe una dintre piesele renumite interpretate de Marc Anthony. Vedeta dansează în timp ce pe fundal se aude melodia Vivir Mi Vida, în filmare fiind prezent și câinele său.

„Micul Winnie… nu e prea impresionat… hilar”, este mesajul lăsat de fosta gimnastă în dreptul filmării de pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

„Minunată”, „Respect și multă dragoste”, „Cool”, „Ești eroina mea”, „Ce coregrafie” sau „Ești fantastică”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fanii din mediul virtual.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10)

Nadia Comăneci, activă în continuare

Nadia Comăneci este activă în continuare și postează foarte des filmări în care dansează sau face mișcări de gimnastică. La un moment dat sportiva a impresionat pe toată lumea cu elasticitatea de care dă dovadă la această vârstă.

ADVERTISEMENT

“Zeița” de la Montreal face șpagatul și numeroase piruete pe bârnă. Revine în sală de fiecare dată când are ocazia și execută fără niciun fel de reținere exerciții din perioada în care participa la concursuri naționale sau internaționale.

„E ca mersul pe bicicletă… Lucruri pe care nu le uiți niciodată”, declara Nadia Comăneci, la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Performanța gimnastei de la Jocurile Olimpice din Canada, din anul 1976, a inspirat de-a lungul anilor numeroase fete care au început să practice acest sport frumos, care a generat un adevărat fenomen global.

ADVERTISEMENT