Life

Nargi, show fără precedent la Love Island România! Foto exclusiv

Nargi a încins imaginația băieților de la Love Island. Frumoasa brunetă a făcut un show fără precedent pe insulă.
10.10.2023 | 16:45
Alina Ceușan, martora unui show fără precedent la Love Island. Protagonista: focoasa Nargi / Fotomontaj: Fanatikj
ADVERTISEMENT

Băieții din show-ul Love Island România au avut parte de o surpriză de zile mari. În cadrul unei provocări, fetele au fost nevoite să danseze și să facă tot ce le stă în putere pentru a le ridica pulsul. Monitorizați cu ajutorul unor dispozitive, băieții au aflat la final cine este cea care le-a accelerat bătăile inimii.

Nargi de la Love Island i-a înnebunit pe băieți

Nargi, moldoveanca cu origini arabe, este o adevărată bombă când vine vorba de a-și expune formele înnebunitoare. Și, dacă mai avea cineva îndoieli, bruneta chiar știe ce înseamnă să fie senzuală și cum să își pună în valoare atuurile. Iar la Love Island a demonstrat-o din nou.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Nargi, frumoasa concurentă care a intrat pe parcursul emisiunii de la Pro Tv, a reușit să îi facă pe băieți să fie la un pas de infarct. Iar în cadrul probei propuse de producătorii Love Island, bruneta a demonstrat că știe să se miște ca o adevărată… cadână.

”Voulez-vous coucher avec moi, ce soir?”, le-a spus aceasta în timp ce și-a făcut apariția la probă. Îmbrăcată sumar, într-un body negru cu argintiu, accesorizată cu mănuși, ochelari de soare și portjartier, Nargi a reușit să-i lase pe băieți cu gura căscată.

ADVERTISEMENT

”E foarte senzuală, e foarte seducătoare! Nargi e un fenomen”, a spus Călin, unul dintre băieții de la Love Island. ”Nu știu ce era în mintea băieților, dar am văzut ce era în ochii lor”, a spus Nargi, încântată de succesul pe care l-a avut în inima băieților.

La finalul probei, rezultatele au arătat că dansul senzual al acesteia i-a pus inima pe jar, cel mai mult, lui Eduard. Concurentul care, deja, e recunoscut pentru ”stabilitatea” lui sentimentală, el provocând adevărate controverse după ce a sărit, la propriu, din patul Mădălinei în cel al focoasei Anne-Marie.

ADVERTISEMENT

Nargi, moldoveanca cu sânge arăbesc

Nargi s-a născut acum 23 de ani, la Chișinău, în Moldova. Acolo, susține ea, are o afacere cu bijuterii. Conform propriilor spuse, se trage dintr-un tată arab și mamă moldoveancă. Iar imaginea pe care o afișează indică că a moștenit ce era mai bun de la fiecare. Brunetă, dar cu ochi deschiși, Nargi este o apariție oriunde.

La Love Island s-a întâmplat la fel. Intrarea ei în competiție a animat la maximum taberele. Iar din prima seară ea a reușit ”performanța” să sărute doi băieți. De altfel, cei doi nu au fost singurele victime, Nargi împătășind un sărut fierbinte și cu o altă concurentă, Alexandra.

ADVERTISEMENT

”Îmi place viața bună, îmi place să mă distrez, îmi place să merg la restaurante mișto, îmi place să călătoresc. Îmi place să primesc cadouri. Îmi place flirtul… depinde cu cine. Nu există oameni ideali, în afară de mine… Glumesc! (…) Bărbatul ideal trebuie să fie deștept sau frumos sau bogat. Dacă le are pe toate trei, e perfect”, explica ea, la intrarea în show-ul Love Island.

Acum, după o serie de experimente, Nargi a fost aleasă de Călin pentru recuplare. Doar că, la cum se petrecut lucrurile la Love Island, este de urmărit dacă cuplul lor va rezista mai mult de câteva zile. Și dacă Eduard, înfierbântat peste măsură de dansul senzualei concurente, nu o va ”ataca”.

ADVERTISEMENT