Sport

„Născut anti Dinamo!”. Deian Sorescu a purtat o eșarfă cu mesaje violente și vulgare la adresa fostei sale echipe

Deian Sorescu a debutat pentru FCSB în meciul câștigat la Sibiu, 1-0 cu Hermannstadt, iar la final, a scandat alături de fani, care i-au dăruit o eșarfă anti-Dinamo.
23.01.2023 | 10:17
Nascut anti Dinamo Deian Sorescu a purtat o esarfa cu mesaje violente si vulgare la adresa fostei sale echipe
Deian Sorescu a celebrat, alături de colegi, succesul de la Sibiu, iar fanii i-au făcut cadou o eșarfă cu un mesaj anti-Dinamo. Foto: SPORT Pictures
ADVERTISEMENT

Deian Sorescu, singurul transfer al celor de la FCSB în această iarnă, a început ca titular partida cu Hermannstadt. A fost însă schimbat la pauză, fiind una dintre piesele la care s-a renunțat după o primă parte în care vicecampioana nu a avut șut la poartă.

Eșarfă cu mesaj violent și vulgar anti-Dinamo pentru Deian Sorescu

Deian Sorescu, al cărui transfer la FCSB a fost anunțat în exclusivitate de FANATIKi-a fost preferat lui Vali Crețu, în banda dreaptă, în formula de start a trupei lui Pintilii.

ADVERTISEMENT

Este postul pe care, de altfel, declara că se simte cel mai bine. ”Cel mai important e să joc, asta e prioritar, ăsta a fost și motivul plecării mele, unde mă va folosi Mister, acolo încerc să dau 100%.

Sincer, mă simt ca fundaș mai mult bine. Vin cu fața spre joc, am mereu jocul în față și posibilitatea de a lua decizia mai repede”, spunea jucătorul după ce a semnat cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al lui Dinamo n-a ieșit în evidență. Ca și colegii săi, de altfel, în această primă repriză. Dar nici nu i se poate imputa ceva în defensiva. Ba mai mult, a izbutit, în câteva rânduri, să închidă culoarele de contraatac ale gazdelor.

Partea a doua, în care Omrani a dat lovitura decisivă, pentru victoria cu 1-0, a urmărit-o din afara terenului. Iar la final, a celebrat alături de colegi, și ultrași, succesul.

ADVERTISEMENT

A cântat și a sărit alături de jucătorii vicecampioanei și fani. ”M-au chemat, am fost primit bine și de suporteri și de colegi. Am cântat alături de ei, așa e normal după fiecare meci.

Mă bucur că am fost primit bine și respectat”, a mărturisit Sorescu.

De altfel, după cum se poate vedea și-n imagini, avea la gât o eșarfă primită cadou de la fani. Una care conține un mesaj violent și vulgar adresat „câinilor”: ”Născut ANTI dinamo”, un semn de „câini interziși” și degetul mijlociu.

ADVERTISEMENT

Un accesoriu pe care, ulterior, atunci când a ieșit din arenă, pentru a acorda autografe, l-a lăsat la vedere, agățat de geantă.


  • 1,82 este cota BETANO pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul FCSB – Farul Constanța! 

ADVERTISEMENT