Life

Nașul fiicei Adrianei Iliescu, dezvăluirea momentului: „Dacă nu au mai dat niciun semn de viață…”

Eliza, fiica Adrianei Iliescu- cea mai bătrână mamă din România, nu mai ține legătura cu Prof. dr. Bogdan Marinescu, medicul care a adus-o pe lume și a botezat-o.
25.02.2023 | 09:42
Nasul fiicei Adrianei Iliescu dezvaluirea momentului Daca nu au mai dat niciun semn de viata
Fiica Adrianei Iliescu nu mai păstrează legătura cu nașul său. Foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

În anul 2005, Adriana Iliescu a născut o fetiță, pe Eliza Maria Bogdana, și a intrat în Cartea Recordurilor ca cea mai bătrână mamă din lume, având atunci vârsta de 67 de ani. Prof. dr. Bogdan Marinescu este cel care a făcut posibil acest lucru, dar și nașul de botez al copilei. Cu toate acestea, adolescenta- acum în vârstă de 18 ani- nu mai păstrează legătura cu medicul.

Fiica Adrianei Iliescu nu mai ține legătura cu nașul său de botez

Cu 18 ani în urmă, pe 16 ianuarie 2005, la fosta Maternitate Giulești, actuala Panait Sârbu, a avut loc un eveniment pe care mulți l-au considerat miracol. Adriana Iliescu, o femeie în vârstă de 67 de ani, a născut o fetiță și a intrat chiar și în Cartea Recordurilor drept cea mai bătrână mamă din lume.

ADVERTISEMENT

Cel care s-a ocupat de întregul proces, de la procedura de fertilizare in vitro, până la supravegherea sarcinii, a fost Prof. dr. Bogdan Marinescu, care la momentul respectiv era directorul unității medicale.

Tot el a și botezat-o pe copilă, Eliza Maria Bogdana, și și-a luat angajamentul de a-i purta de grijă pentru tot restul vieții. Între timp însă, lucrurile s-au schimbat, iar legătura dintre ei s-a răcit într-atât încât nu și-au mai vorbit nici măcar de sărbători.

ADVERTISEMENT

Medicul a dezvăluit că ultima dată când a vorbit cu fina sa și cu Adriana Iliescu a fost în urmă cu aproximativ doi ani. De atunci, „nu au mai dat niciun semn de viață”, astfel că fiecare a mers pe drumul său.

„Nici eu nu am alte amănunte, doar ceea ce a apărut prin presă. Nu am mai ținut legătura. Dar știu că ultima dată erau bine. Ultima dată cred că am vorbit cu ea (n.r. Eliza) acum doi ani. Nici cu mama ei nu am mai ținut legătura.

ADVERTISEMENT

Fiecare suntem cu treaba lui. Nici de sărbători nu ne-am văzut. Dacă nu au mai dat niciun semn de viață… La noi nu a fost un contact permanent. Fiecare este cu viața lui. Repet, nu, nu am mai ținut legătura cu ei”, a declarat Prof. dr. Bogdan Marinescu, pentru CanCan.

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, este studentă la două facultăți

Eliza Maria Bogdana este o mândrie pentru mama sa. Adolescenta în vârstă de 18 ani a terminat liceul cu notă mare, a obținut media 9.05 la examenul de Bacalaureat, iar în prezent este studentă la două facultăți. Fiica Adrianei Iliescu a intrat la Litere, la buget, și cu taxă la Științe Umane.

ADVERTISEMENT

„Am făcut un calcul.Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față”, a declarat Adriana Iliescu pentru playtech.ro, despre modalitatea în care va plăti taxa pentru facultate a fiicei sale.

ADVERTISEMENT
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu...
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu și-a învățat lecția scumpă
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Ea este Marina, doctoriţa ucisă în cabinetul stomatologic din Brăila unde lucra. Primele...
Ea este Marina, doctoriţa ucisă în cabinetul stomatologic din Brăila unde lucra. Primele ipoteze despre identitatea criminalului
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o...
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”